Karanlığın Elli Tonu Filminin Çekimleri Başladı

Karanlığın Elli Tonu Filminin Çekimleri Başladı.İngiliz yazar E.L. James‘in  tüm dünyada büyük ses getiren ve sinemaya uyarlanan Grinin Elli Tonu kitap serisinin ikinci kitabı Karanlığın Elli Tonu‘nun çekimleri başladı. 2 Mart Çarşamba günü Kanada’da yapılan çekimde filmin başrol oyuncuları Dakota Johnson (Anastasia Steele) ve Jamie Dornan (Christian Grey) caddede el ele yürürken görüntülendi. Filmin yazarı ve senaristi olan E.L. James’da sette oyuncuları yalnız bırakmadı.

2015 yılında defalarca ‘en kötü film seçilen Grinin Elli Tonu’nun devam filmi olan Karanlığın Elli Tonu’nun çekimlerine başlandı. Akademi Ödüllerinin tersine yılın en kötülerini seçen Altın Ahududu’da ‘Yılın en kötü aktrisi’ seçilen filmin 26 yaşındaki başrol oyuncusu Dakota Johnson ise, yine aynı rolle kamera karşısına geçti. Bir diğer başrol oyuncusu Jamie Dornan da ‘en kötü erkek oyuncu’ seçilmişti..Kanada’nın Vancouver kentinde başlayan çekimlerde Jamie Dornan bir kez daha Christian Grey’i, Dakota Johnson da Anastasia Steele’i canlandırıyor.

Aynı gün  Eric Johnson (Jack Hyde),  Bella Heathcote (Leila Williams) ve Luke Grimes (Elliot Grey) Vancouver sokaklarında  dış çekimdeki sahnelerini çekti.

Yönetmenliğini James Foley’in üstlendiği başrollerinde  Dakota Johnson, Jamie Dornan’ın oynadığı Karanlığın Elli Tonu filmi Türkiye’de 10 Şubat 2017’de vizyona girecek.

Haber

İlginizi Çekebilir