Kim Kardashian’dan Özgürlük Pozu

Kim Kardashian’dan Özgürlük Pozu verdi.Dünya Kadınları ve daha önce verdiği pozlar için cevap yine bir çıplak fotoğrafla geldi.

foto-galeri

kimic (1)

Çıplak fotoğrafları yüzünden ünlü isimlerin tepkisini çeken Kim Kardashian’ın cevabı yine çıplak fotoğrafla oldu. Kim Kardashian birkaç gündür paylaştığı çıplak fotoğraflarla sosyal medya gündeminde geniş yer buluyor. 35 yaşındaki yıldız #liberated hashtag’i ile paylaştığı fotoğrafıyla bireysel özgürlüklere vurgu yaptı.

Twitter yaklaşık 1 milyon takipçisi olan ABD’li şarkıcı ve komedyen Bette Midler, sosyal medya hesabı üzerinden çıplak fotoğraflar paylaşan Kim Kardashian’la dalga geçti.

bette

Bir başka eleştiride şu sıralar Beşinci Dalga isimli sinema filmiyle konuşulan genç oyuncu Chloe Grace Moretz geçenlerde Twitter hesabında çıplak selfie paylaşan Reality yıldızı Kim Kardashian‘a Twitter üzerinden tepki gösterdi. Bunu genç kadınlar için uygunsuz bulduğunu düşünen 19 yaşındaki aktirist bakın Kim Kardashian’a şöyle dedi: ”Umarım genç kadınlar için hedef koyulmasının ve onlara vücutlarından sunabileceği daha önemli şeylerin öğretilmesini gerçekten farkedersin” dedi.

Haber

İlginizi Çekebilir