Kanye West’den Oyun Konsoluna Gönderme!

Kanye West’den Oyun Konsoluna Gönderme! Amerikalı ünlü rap şarkıcısı Kanye West gündemdeki yerini koruyor. Geçtiğimiz günlerde uyuyan fotoğrafı sosyal medyada elden ele dolaşan sanatçı, yeni albümüne ilginç bir isim verecek ve bu isimle gönderme yapacak.

Amerikalı ünlü hip-hop şarkıcısı Kanye West, gündemde kalmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde eşi Kim Kardashian tarafından uyuyan fotoğrafı paylaşılarak sosyal medyanın diline düşürülen sanatçı, son kararıyla da oldukça konuşulacak gibi duruyor.Yeni Albüm hazırlıklarına başlayan Kanye West, bu yılın yaz aylarında piyasada olması beklenen albümü için bir isim belirlemiş. Şarkıcının yeni albüm ismi, oyun konsolları tarihinin kült cihazlarından biri olan Turbografx-16’dan geliyor. West’in yeni albümün adı “Turbografx-16” olacak ve doğrudan klasik oyun konsoluna gönderme yapacak.

turbografx04

Zamanında Japonya’da oldukça ses getirmiş ancak Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa’da çok yaygınlaşmamış bu konsola Kanye West’in hayran olduğu ortada ki yeni albümüne bu ismi vermiş.

Haber

İlginizi Çekebilir