Kelly Klarkson Dr.Luke Hakkında Konuştu!

Yıldız sanatçı Kelly Klarkson ünlü prodüüktör Dr.Luke ile Kesha hakkındaki dava için konuştu.

Kesha‘ya tecavüz etme suçuyla davası devam eden ünlü prodüktör ile zamanında çalışmış, Since U Been Gone, Behind These Hazel Eyes, My Life Would Suck Without You gibi şarkılarını onunla yapmış olan güzel şarkıcı, geçtiğimiz günlerde Kyle and Jackie O radyo programına katıldı ve Luke’u “kötü bir insan” olarak tanımladı:

O anda Kesha ile birlikte değildim. Bu durumda onların ne yaşamış olduğunu kesin olarak bilmiyorum. Tabi ki de ben odada değildim. Ama onun karakteri hakkındaki düşüncelerimi söyleyebilirim.

Maalesef öyle kötü bir karaktere sahip olursan, çoğu sanatçı seni sevmez ve seninle çalışmak istemez. Bilirsiniz, bu normal değil. Ben çalıştığım kişilerle iyi anlaşabiliyorum.

O bana göre iyi bir adam değil. Müzikal açıdan bazı kötü durumlar yaşadım. Bunlar benim için gerçekten zordu çünkü o insanlara hemen yalan söylerdi ve sanatçının kötü görünmesine neden olurdu.

O çalışması zor biri ve bir bakımdan küçültücü bir durum. Bu bir nevi şanssızlık.Ayrıca Kelly 2009’da ‘My Life Suck Without You’ şarkısı için son kez onunla çalıştığını çünkü kayıt şirketinin ona şantaj yaptığını söyledi:

‘Eğer dediklerimizi yapmazsan albümünü çıkarmayacağız’ tavrındalardı. Bu benim için çok zor zamanlardı. Ve ben de durumdan en iyi şekilde çıkmaya çalıştım.

Ayrıca Kesha’ya yapılanlar hakkında şunları ekledi:

Eğer bu doğruysa, böyle bir şey yapmış biriyle çalışmış olduğumu düşünmek bile istemiyorum.“ dedi.

Haber

İlginizi Çekebilir