Sony, Dr.Luke ile Ayrılıyor Mu?

Sony. Dr Luke ile yollarını ayırıyor mu? 

sony_dr_luke_ile_yollarini_ayiracak_mi

Ünlü yıldız Kesha’ya uyustrurucu verip tecavüz ettiği iddaa edilen yapımcısı Dr.Luke Sony ile yolları ayrıyor söylentileri çıktı.Sony bu fesih işlemini marka itibarını kurtarmak ve Lady Gaga,Kelly Clarkson gibi ünlü isimlerin baskı yapması sonucu bu kararı aldığı söylendi.

Sony ile aralarındaki altı albümlük sözleşmenin feshi için açtığı davayı kaybeden Kesha ’ya gelen desteğin, Sony’ye geri adım attıracağı ve  yapımcı Dr.Luke ile yollarını ayıracağı iddia edildi. The Wrap’te yer alan habere göre, Sony’nin içinden ‘güvenilir kişilerin’ kuruma yaptığı açıklamada, bu durumun hala çözülmemiş olmasının özellikle şirketteki kişiler için kafa karıştırıcı olduğu belirtildi.

Dr.Luke ile normal şartlarda 2017 yılının sonunda bitecek olan sözleşmenin feshedilmesine, Kesha’nın Adele, Lady gaga, Kelly Clarkson ve dünyanın pek çok yerinden, başta kadınlardan, gelen desteğin sebep olduğu bildirildi.

Sony konu ile ilgili açıklama yapmayı reddederken, haber üzerine Dr.Luke’un medya temsilcisi Te Wrap’te çıkan haberi yalanlayarak, yapımcının Sony ile harika bir ilişkisi olduğu ve temsilcilerinin Sony’nin üst düzey yöneticileriyle sürekli görüşme halinde olduğuu ve sözleşmenin feshedilmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığını söyledi.

Mahkeme Kesha’nın Sony ile olan sözleşmesini, böyle bir durumda Sony’nin itibarı düzeltilemez derecede zarar göreceği sebebiyle feshetmeyi reddetmişti.

Haber

İlginizi Çekebilir