Madonna Sahnede Ağladı!

Pop müziğin ‘divası’ Madonna Avustralya’da verdiği konserine palyaço kostümüyle, alkollü halde ve 4 saat geç çıktı. Oğlu Rocco’nun velayet davası yüzünden zor günler geçiren şarkıcı konserini gözyaşları içinde tamamladı.

10665452-984863304883104-1967285918-n,CfiA4tPd8UuO4yntB6pM3w

Pop müziğin divası, eski eşi İngiliz yönetmen Guy Ritchie ile arasında devam eden 15 yaşındaki oğulları Rocco’nun velayet davası yüzünden zor günler geçiriyor.Sahneye palyaço kostümü, pembe peruk ve çizgili çoraplarla çıkan alkollü Madonna, şarkı söylediği sırada bir vodka kokteylini daha kafasına dikerek  gözyaşlarına boğuldu.

Yağmurlu havada hayranlarını 4 saat bekleten popun yıldızı seslendirdiği ‘Intervention’ isimli şarkısını kendisinden soğuduğunu düşündüğü oğlu Rocco’ya ithaf etti.

Söz konusu şarkıyı seslendirirken şarkıcının arkasına oğlunun dev bir görüntüsü yansıtıldı.

Dört çocuk annesi Madonna bu hafta Yeni Zellanda’da verdiği konser sırasında da tıpkı Avustralya’da olduğu gibi gözyaşlarını tutamamıştı.

Geleceğiyle iligili kararın alınması için dün İngiltere Yüksek Mahkemesi’nde 6 saat süren bir mülakat veren Rocco’ya babası Ritchie de eşlik etti.

57 yaşındaki şarkıcı ‘çocuk kaçırma’ suçu üzerinden eşi Ritchie’ye yüklenerek oğlu Rocco’yu yanına, yani New York’taki evine geri getirmeye çalışıyordu.

Ancak şarkıcı söz konusu suç duyurusu ile ilgili dilekçesini geri çekmeye karar verdi.

Madonna ve Ritchie 2000 yılında evlenip 2008 yılında boşanmıştı.

Rocco geçtiğimiz aralık ayından itibaren babası Ritchie ve onun yeni evlendiği üvey annesi model Jacqui Ainsley ile birlikte Londra’da yaşıyor.

Yargıç MacDonald dün yaptığı açıklamada ‘ailenin sonunda velayet sorununu çözmesini umduğunu’ söyledi.

Ritchie şu sıralar Jude Law’ın oynadığı ve 2017’de vizyona girmesi beklenen Knights of the Round Table filminin yönetmenliğini yürütüyor.

Haber

İlginizi Çekebilir