Kanye West’den 3 Albüm ve İlginç Bir Öneri!

Kanye West gelecek yıllarda zamanının büyük bir kısmını stüdyoda geçirecek. Ünlü rapçinin son tweet’leri bunu gösteriyor.

Cumartesi gecesi  West, yılda 3 albüm çıkarma planını şöyle dile getirdi: “Artık moda takvimi yok… Mad Max moduna giriyorum… 1 yılda 6 koleksiyon… 1 yılda 3 albüm”

kanye

Hip hop ikonu son albümü The Life of Pablo‘nun yayın tarihi olan 14 Şubat’tan beri Twitter’daki aşırı aktifliğiyle biliniyor. Sosyal paylaşım sitesini sık sık sesli düşünmek ve ona buna laf atmakla geçiren West, bundan önce de albümlerini sadece dijital olarak yayımlayacağını ve asla CD çıkarmayacağını söylemişti.

Diğer yandan ünlü şarkıcı twitter üzerinden Los Angeles Clippers’ın sahibi Steve Ballmer’a ilginç bir istekte bulundu. Kanye West, “Steve Ballmer, Clippers’ın maskotunu yeniden dizayn edebilir miyim?” diye sordu.

meet-and-mock-chuck-the-condor-nba8217s-bizarre

Clippers’ın sezon başında yenilenen maskotu Chuck the Condor ise, kendisine ait resmi twitter hesabından, “Eski Kanye West’i çok özlüyorum” diye esprili bir yanıt verdi. bSteve Ballmer ise, Kanye West’e ‘mention’ atarak, “Chuck’ı beğeniyorum ama senin kreatifliğini de seviyorum. Haydi konuşalım. Bir öğlen yemeği uygun mu?” cevabını verdi.

Haber

İlginizi Çekebilir