Selena Gomez, Taylor Swift’i Zirveden İndirdi!

Selena Gomez, Taylor Swift’i Zirveden İndirdi! Ünlülerin takipçi sayısı yarışına sahne olan Instagram’da zirve el değiştirdi. Uzun süredir lider olan Taylor Swift koltuğu bir başka isme kaptırdı.

Selena Gomez yayınladığı yeni albümü ile ortalığı dağıtmış ve harika bir işe imza atmıştı. Oldukça başarılı bir 2015 yılı geçiren ünlü yıldız 2016 yılında da bunu devam ettirmek istiyor.

Instagram’da ünlülerin takipçi sayısı yarışı devam ediyor. Birbirleriyle rekabette farklı stratejiler geliştiren, hatta cömert pozlar vermekten çekinmeyen ünlülerin yarışında zirve el değiştirdi. Uzun süredir sosyal ağda lider olan Taylor Swift tahtan indi. Ünlü ismin yerine rakibi Selana Gomez yerleşti.

Selena Gomez geçtiğimiz gün Instagram’da 69 Milyon 500 bin takipçiye ulaşarak en çok takip edilen ünlü oldu. Ünlü yıldız Taylor Swift ve Kim Kardashian’ı geride bıraktı.

Instagram’ın zirvesindeki yeni isim 69.4 milyon takipçi ile Selena Gomez olurken, “en çok takip edilen kişi” ünvanının eski sahibi Taylor Swift, 69.2 milyon ile ikinci sıraya geriledi. Sık sık tartışmalı pozlarıyla gündeme gelen Kim Kardashian ise 63.7 milyon takipçi ile zirvedeki isimleri takip etmeyi sürdürüyor.

Selena Gomez’in takipçi sayısını artırmasında en etkili faktörlerin başında geliştirdiği akıllı stratejilerin yattığı söyleniyor. Ünlü isim, hayranlarının, fanlarının hatta kendi adına açılmış hayran hesaplarının gönderilerine bile zaman zaman cevap veriyor. Verdiği bu cevapların yarattığı sempati Selana Gomez’in takipçi sayısına da olumlu etki ediyor.

selena-gomez7

Selana Gomez’in hayranlarıyla iletişime geçtiği mesajlardan biri de yukarıdaki görselde yer alıyor. Arkadaşına Justin Bieber ya da One Direction’ın albümlerinden birini hediye edeceğini ama karar veremediğini söyleyen bir hayranına ünlü isimden cevap geliyor.

Açıkçası, çıplak pozlar vermektense samimi davranışlarla hayran kitlesinin artırmanın çok daha sempatik olduğunu düşünüyorum. Zaten takipçi sayıları da bunu gösteriyor.

Haber

İlginizi Çekebilir