Adele Londra Konserlerine Başladı!

Adele geçtiğimiz gün Londra’da O2 Arena’da mükemmel bir konsere imza attı. Ünlü yıldız pozitif enerjisi ve harika şarkıları ile hayranlarına harika bir müzik ziyafeti yaşattı.

Adele-490400

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı, Londra’daki konserinde ‘Make You Feel My Love’ isimli şarkısını seslendirdiği sırada dinleyicilerden birinin diz çöküp kız arkadaşına evlenme teklif ettiğini fark edince; “Biri şu anda evlenme teklif ediyor!” diye bağırarak çifti sahneye davet etti.

Konser sırasında bir an sahneye çıkan yeni nişanlanan çift ise herkesi şaşırttı. Adele bu anı ise şöyle anlattı ”İlk başta sahneye izinsiz çıkıyorlar sandım. Sahneye geldiklerinde kollar havaya kalktı ve tatlı bir öpücük gördüm” dedi.

Sahneye çıkan 29 yaşındaki Natalie King ve 31 yaşındaki Johnny Biggle; 12 yıldır birlikte olduklarını, 5 yaşında Alfie adında bir oğulları olduğunu ve bu gece evlenme kararı aldıklarını söyledi.

Adele, mutlu çifti tebrik ederek; konseri sırasında sevgilisine evlenme teklif etmeyi seçtiği için Biggle’a teşekkür etti.

Ünlü sanatçı sözlerini, “Bu bir konser sırasında şahit olduğum en güzel şeydi” diyerek tamamladı.

Konserdeki hayranları sanatçının performansına tam not verdi.

Adele İngiltere’den sonra diğer Avrupa ülkelerinde de konserlerini devam ettirecek.

 

Haber

İlginizi Çekebilir