Iggy Azalea ”Bu sene evleniyorum”

İggy Azalea, Magazine dergisi için kamera karşısına geçti. Azalea, özellikle erkek hayranlarını üzecek bir açıklama yaptı: ‘’Evlilik tarihim belli oldu.’’ dedi.

25 yaşındaki şarkıcı Avustralyalı şarkıcı ve manken Iggy Azalea, 30 yaşındaki NBA yıldızı Nick Young’la evlilik tarihinin belli olduğunu açıkladı.

2013’ten beri birlikte olan ve geçtiğimiz yılın haziran ayında nişanlanan çift, en sonunda evlilik planları yapmaya başladı. Young ve Azalea çifti bu yıl içinde dünyaevine girecek:  ‘Nerede ve ne zaman evleneceğimi biliyorum. Gelinliğim hazırlanıyor, balayı için rezervasyonumu da yaptırdım. Ancak önemli birkaç nokta kaldı, daha yemekleri seçmedim, masaları planlamadım dedi.

Evlendikten sonra hayatında pek bir şey değiştirmeyeceğini ima ediyor, ünlü şarkıcı: ‘Geçtiğimiz seneyi silmek istiyorum. Benim için çok berbattı, sürekli sinir krizleri geçiriyordum, ruh halim çok kötüydü. Tükenmiş ve yorgundum. En sonunda dünya turnemi iptal etmek zorunda kalmıştım. Ancak şimdi enerjim yerine gelmiş hissediyorum. Güney Amerika ve Avrupa’yı dolaşacağız. Ancak bunu ne zaman yapacağımı planlamam lazım. Çünkü evlendikten sonra kocama ‘Şimdi sonsuza kadar turneye çıkacağım, hoşça kal bebeğim’ diyeceğime eminim!’

Iggy Azalea, asla pop prensesi olmayacağının altını çiziyor: ‘İkinci albümüm Digital Distortion plak şirketimdeki herkesi çok korkuttu. Ama onlara şunu dedim: Sizi uyarmıştım, lanet pop şarkıları yapmayacağım. Sizin dokuz yaşındaki küçük kızınız muhtemelen bu şarkılardan nefret edecek!’

‘Bu şarkılar radyolarda çalmadığı için mecburen internet üzerinden pazarlama yapmaya çalışıldı. Tamam bunu tercih ederim. Ama pazarlama uzmanlarının verdikleri tavsiye şuydu: ‘Ünlü arkadaşlarınla daha çok fotoğraf çek ve bunları Instagram ve Twitter’dan paylaş!’ Bunu çok saçma buluyorum çünkü benim tek ünlü arkadaşım Demi Lovato. Gidip de yalandan, sırf Instagram’a fotoğraf koymak için ünlü arkadaş mı edineceğim? Böylece daha çok mu beğeni alacağım? Ne kadar yalan! Endüstri içinde çok sevdiğim insanlar var ama onları sırf Instagram pozu için aramak bana göre değil diye açıklama yaptı.

 

Haber

İlginizi Çekebilir