Batman V Superman Filminin Galası Yapıldı!

Bu yılın en önemli filmlerinden biri olarak kabul edilen “Batman Superman Adaletin Şafağı” filminin galası New York’ta gerçekleştirildi. Ana sponsorluğunu Türk Hava Yolları’nın yaptığı film, aynı zamanda Batman ve Superman karakterlerini ilk kez beyaz perdede bir araya getirdi.

56efd45067b0a94ef0789090

Radio City Music Hall’de ilk gösterimi yapılan filmin başrol oyuncularından Ben Affleck (Batman), Henry Cavill (Superman), Gal Gadot (Wonder Woman) ve Jesse Eisenberg’ın (Lex Luthor), Yönetmen Zack Snyder, ünlü oyuncu Will Smith ile Warner Bross’ın CEO’su Kevin Tsujihara ve Hollywood dünyasının ünlü isimleri ilk gösterim heyecanına ortak oldu.

56efd28467b0a94ef0789063

Ev sahipleri arasında THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı’nın da yer aldığı galaya DHA Genel Müdürü Uğur Cebeci ile Hürriyet Gazetesi Yazarı Ertuğrul Özkök de katıldı.

Davetliler, film galalarında uygulanan kırmızı halı yerine Batman’ın ana rengini simgeleyen siyah halı üzerinden yürüyerek salona geçti. Soğuk havaya rağmen salonun çevresinde 3 bin Batman Superman hayranı da yıldızlara tezahürat yaptı.

56efd2da67b0a94ef0789074

Toplam 410 milyon dolar maliyetiyle Hollywood’un en pahalı yapımlarından biri olan Batman Superman Adaletin Şafağı, Türkiye ile birlikte tüm dünyada 25 Mart’ta vizyona girecek.

Yılın en ses getirecek filmlerinden birine sponsor olmaktan mutlu olduklarını belirten THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı New York’ta DHA’ya yaptığı açıklamada şunları söyledi:

56efd37967b0a94ef078907d

“THY 113 ülke ile en fazla ülkeye uçan havayolu şirketi. Bu film, küresel mesajları olan ve tüm dünyada hayranları bulunan, iki büyük karakterin buluştuğu, 2016’nın en önemli prodüksiyonlarından biri. THY bu projeye destek verirken, tüm dünyadaki operasyonuna katkıda bulunacağını düşünerek karar verdi. Batman filmlerinde ilk defa gerçek bir ürün yerleştirilmesi yapıldı. Bu da Türk Hava Yolları ile oldu. Bizim için de gurur meselesi.”

56efd40467b0a94ef0789081

İlker Aycı, filmin tanıtımına uçaklarda da yer vereceklerini belirterek uçaklarda özel yolcu çantaları, mönüler hazırlatıldığını ve bunların dağıtıldığını söyledi. Filmin sinemalardan sonra ilk defa THY uçaklarında gösterilmeye başlanacağını belirten Aycı, “Yolcularımız bu filmi ilk defa kabin içi eğlence sistemlerimizde seyredecek. Bu da THY yolcuları için bir ayrıcalık olacak” dedi.

 

Haber

İlginizi Çekebilir