Kim Kardashian Graffitisi önünde çıplak poz verdi!

Televizyon yıldızı Kim Kardashian’ın çıplak selfiesinin çizildiği Avustralya’daki duvarın önünde aynı bir kadın aynı pozu verdi. Sebebi ise kadınların cinselliklerini ve kadınlıklarını yaşamak istedikleri şeklin eleştirilmemesi gerektiğini savunması.

Screen Shot 2016-03-22 at 3.26.25 PM

Geçen günlerde kişisel Instagram hesabından paylaştığı çıplak selfiesi oldukça ses getiren Kim Kardashian’ın bu fotoğrafı, Avustralya’da bir duvara çizildi. Pek çok ünlünün Kardashian’ı ‘sorumsuzca’ davranmakla itham ettiği bu pozdan sonra Kardashian, kendi web sitesinden uzun bir mesaj yayınlayarak kimsenin hayatını nasıl yaşayacağını söylememesi gerektiğini açıklamış, bedeniyle barışık olduğunu ve bu tür pozları paylaşmayı sevdiğini söylemişti.

untitled-article-1458107141-body-image-1458107466

Mashable’da yer alan habere göre Lauren Elizabeth Shelley isimli Avustralyalı kadın, Kardashian’ın bu pozu paylaştıktan sonra maruz kaldığı tepkileri protesto etmek için, duvar resminin önünde çıplak bir fotoğraf çektirdi. Bu fotoğrafın çekilmesinden sonra duvar resminin üzerine ‘slut’ (kaltak) yazıldığını öğrenen Shelly, bu defa bir grup arkadaşıyla birlikte resmin önüne giderek yine aynı pozu verdi. Shelly, Instagram’da paylaştığı fotoğrafın altına, ‘Utanacak bir şey yok, bu kraliçeleri de yanımda cinselliğini yaşayan kadınlara ve kadınlığı eleştirenlere hayır demek için getirdim. Cinselliğimizi ses çıkararak ve gururlu şekilde taşıyoruz’ yazdı.

Galeri İçin Fotoğrafa Tıklayın!

Haber

İlginizi Çekebilir