Rihanna Vodafone Arena’ya mı Geliyor?

Rihanna Vodafone Arena’ya gelmesi için teklif yapıldı.Beşiktaş, Rihanna ile gövde gösterisi yapacak

Beşiktaş, Vodafone Arena’nın kademeli açılış planı için Barcelona ve Rihanna’yı da hazırda tutuyor.

rihanna-messi-man-22-03

11 Nisan’da perdelerini açacak olan Vodafone Arena ile ilgili kademeli açılış planlarını düzenlendi. 11 Nisan’daki Bursaspor maçıyla kapılarını açacak olan Vodafone Arena’da asıl büyük gösterisi Barcelona ve Rihanna ile yapılacak. Yeni sezon açılışını Barcelona ile Vodafone Arena’da yapmayı planlayan ve bu doğrultuda THY ve Koç gibi sponsor firmaları da devreye sokan Beşiktaş Yönetimi, asıl büyük sürprizini ise Rihanna ile yapacak.

Rihanna’yı İstanbul’a getirmek için uzun bir süredir görüşmelerini sürdüren Beşiktaş Yönetimi, süper yıldızın konser ve seyahat programını da göz önüne alarak alternatif planlar hazırlıyor. Aynı gün içerisinde önce Rihanna konseri ardından da Barcelona ile sezon açılış maçı yaparak sadece Türkiye’de değil tüm dünyada ses getirmek isteyen siyah-beyazlı yönetim, bu konuda Vodafone’nun global gücünden de yararlanacak.

Daha önce Justin Bieber’a da teklif götüren yönetim, bu hamlesiyle dünyada ses getirecek bir açılış yapmak istiyor.Beşiktaş Başkanı Fikret Orman açılış maçını Barcelona ile oynamak istediklerini açıklamıştı.

Haber

İlginizi Çekebilir