Zayn Malik: ‘Kimse Beni Aramadı’

Dünyaca ünlü İngiliz müzik grubu One Direction’dan 2015 Mart ayında ayrılan ve solo kariyerine odaklanan Zayn Malik, müzik dergisi NME’ye kapak oldu.

Dünyaca ünlü İngiliz müzik grubu One Direction’dan geçtiğimiz sene ayrılan Zayn Malik, grupla hiçbir bağlantısı kalmadığını ve grup elemanlarıyla da görüşmediğini belirtti.

56f290ae67b0a956f8cd8bf7

NME dergisine kapak olan 23 yaşındaki genç şarkıcı, 5 yıl boyunca birlikte olduğu eski ekip arkadaşları arasından yalnızca Liam Payne ile görüştüğünü söyledi: ‘Galiba aralarında hala en çok Liam’a yakın sayılırım. Geçenlerde telefonda konuştuk’dedi.

‘Yeni single’ım çıkınca beni tebrik etmek için aradı. Gerçekten çok hoş bir davranıştı. Ben de onu Brit Ödülü nedeniyle kutladım’ diyen Malik, birkaç kez grubun diğer elemanları olan Harry Styles, Niall Horan ve Louis Tomlinson’a ulaşmaya çalıştığını ancak başaramadığını, aralarında alttan alta devam eden bir husumet yaşandığını da sözlerine ekledi: ‘Birkaç kez iletişim kurmaya çalıştım ama kimseye ulaşamadım. Neyse, çok da önemli değil..’

56f2909d67b0a956f8cd8bf1

Zayn Malik, ayrılık döneminden sonra işleri biraz daha yoluna koyduğunun sinyallerini verdi: ‘Ayrılma kararım doğru bir karardı. Bu sayede biraz olsun akıl sağlığımı korudum. Şimdi medyanın nasıl işlediğini anlıyorum. Gazeteler, paparazziler paralarını kazanmaya bakıyor.’  

One Direction ekibi, Zayn Malik’in ayrılığını anlayışla karşıladıklarını açıklamışlardı. Ancak geçen sene mayıs ayında Zayn ve Louis Tomlinson arasında Twitter’da bir atışma yaşanmıştı. Louis, Zayn’ın yeni prodüktörü DJ Naughty Boy’a ‘İsa senin bu kadar muhtaç bir yapımcı olduğunu unutmuş olmalı… Birinin kariyerinin peşinden koşmak nasıl bir duygu?’ diye tweet atmış, Zayn da prodüktörünü ‘Bir hayatının olduğu ve benim hayatım hakkında pislik yorumlar yapmayı bıraktığın zamanı hatırlıyor musun?’ diyerek korumuştu.

Haber

İlginizi Çekebilir