Iggy Azalea Düğününü Erteledi!

Geçtiğimiz günlerde hayranlarına nişanlısı Nick Young ile evleneceği haberini veren ve oldukça üzen güzel şarkıcı Iggy Azalea; bu kararlarını iş yaşantılarındaki yoğunluktan dolayı ertelemek durumunda kaldıklarını söyledi.

Geçtiğimiz gün Ryan Seacrest’in sunduğu KIIS FM adlı radyo programına konuk olan 25 yaşındaki genç şarkıcı IggyAzalea; ‘ düğünümü planlıyorum. Bu zamanlarda da turneye çıkmak zorundayım, ayarlama yapmam gerek. Çalışmamın yoğunluğu nedeniyle düğünü ertelemeye karar verdik’ dedi.

CeRQ1KzW4AAxiW-

Azalea; kısa süre önce James Corden’ın sunduğu The LateLate Show programına katılmış ve çektikleri videoda gelinlik giymişti. Mutlu bir ilişkileri olan çiftin kısa süre önce tüm düğün planlarının tamamlandığı söylenmişti. Ancak Azalea; hem kendisinin hem de basketbolcu nişanlısı Young’ın antrenman ve maçlarla yoğun olan programı nedeniyle bu sene sonuna kadar bekleyeceklerini belirtti.

Genç şarkıcı Iggy Azalea’nın geçtiğimiz günlerde düğün yerini, gelinliğini ve balayı rezervasyonlarını tamamladığı belirtmişti.

Bunun üzerine yoğun çalışma temposunu düzenleyemeyince düğününü yılın sonuna erteledi.

Geçtiğimiz yılın kendisi için çok kötü geçtiğini belirten şarkıcı; sinir krizleri geçirdiğini, sürekli mutsuz olduğunu ve geçen yılı unutmak istediğini belirtmişti.

iggy_azalea_hbr_786600205.jpg

Ancak bu yıl daha iyi ve huzurlu hissettiğini söyleyen şarkıcı Amerika ve Avrupa’da yapacağı turne için çok yoğun olacağını, eve uzun bir süre dönmeden çalışacağını söyledi.

Young’a; uzun süre dönmeyeceğim, ben gidiyorum bebeğim’  diyebilirim dedi. Evliliğinin ertelenmesi haberleri de hayranlarını oldukça sevindirdi.

Haber

İlginizi Çekebilir