Kardashian’ın +18’lik Videosu Hakkında Şok!

Kardashian Hanedanı adlı kitapta, Kim Kardashian’ın 2007 yılında ortaya çıkan +18’lik görüntülerini yüksek fiyata, bir yetişkin filmleri firmasına annesinin sattığı iddia edildi.

Kim Kardashian kötü şöhrete sahip cinsel içerikli videosunun gölgesinden hala kurtulamadı. ‘Kardashian Hanedanı’ adlı kitabın yazarı Ian Halperin, Kim Kardashian ve Ray J.’nin 2003’te videoya çektikleri +18’lik görüntüleri, anne Kris Jenner’ın bilerek sızdırdığını iddia etti. Kim’in annesi Kris Jenner bu iddiaların ilk kez hedefi olmadı. Magazin sitesi Radar Online’a daha önce konuşan bir kaynak; “Kardashian’ın yıllar önceki sevgilisiyle çektiği ev yapımı videoyu bizzat annesi Kris Jenner sattı” demişti.

kim-kardashian-in-18-lik-videosu-hakkinda-sok-8303215_x_8073_o

Yetişkin filmleri endüstrisinden bir kaynak, Kardashian Hanedanı adlı kitabı yazdığı sıralarda yazar Halperin’e, “Kim ve Paris Hilton’un ortak bir arkadaşı, şöhrete ulaşması için Kim Kardashian’a +18’lik bir videosunun olması gerektiği tavsiyesini verdi. Kim de bu konuyu ailesiyle istişare etti” dedi.

Galeri İçin Tıklayın!

Kim’in eski bir arkadaşı, yazar Halperin’e; “Perde arkasında kasetin anlaşmalarını yapan anne Kris Jenner’dı. O video kasetin gün ışığı görmesinin sorumlusu annesidir. “İddia edilen anlaşmayı ‘Vivid Entertainment’ ile yapan Kris’in ta kendisidir. Bu söylenti zaman zaman Hollywood’da dolaşır” açıklamalarını yaptı.

Kardashianlar ve Vivid Entertainment bilinçli bir sızdırma ve anlaşma iddialarını reddetmişti. Olayı zamanında araştıran ve isminin gizli kalmasını isteyen bir kaynak, yazar Halperin’e verdiği röportajda; “Kim Kardashian’ın +18’lik görüntüleri 2007 yılında ortaya çıktı. Kim o görüntülerden milyon dolarlar kazandı” ifadelerini kullandı. Görüntüler ortaya çıktığında elbette Kim, Vivid Entertainment’i dava ile tehdit etti. Firma ile anlaşması sonucu 5 milyon dolarla konu kapandı. Lakin söz konusu video ortalıkta dolanmaya devam etti.

Yazar Halperin, Vivid Entertainment’in Kardashian ailesinin haberi ve onayı olmadan söz konusu kaseti dağıtamayacağını, iki tarafın üzerinde mutabık kalmış olduğu bir meblağ karşılığında skandal kasetin piyasaya sürüldüğünü iddia etti. Bu iddiaların ardından Kim’in sözcüsü bir açıklama yaptı, dile getirilen iddiaların tamamen hayal ürünü olduğunu belirtti.

Haber

İlginizi Çekebilir