Madonna Bir Darbe Daha Aldı!

Madonna oğlu Rocco’nun velayet davası nedeniyle sıkıntılı günler geçirken bir darbe de 2006 yılında Afrika’dan evlat edindiği oğlu David’in babasından geldi.

MADONNA

Yıldız Sanatçı evlat edindiği David Banda’nın babası Yohane Banda, oğlunun Madonna’nın yanında kalması konusunda endişelendiğini dile getirdi.

Annesi ve babasının 2008’de boşanmasının ardından, bugüne kadar annesiyle birlikte yaşamayı tercih eden 15 yaşındaki Rocco’nun geçtiğimiz yılbaşından bu yana babasında kalması ve annesinin yanına dönmeyi reddetmesi, sanatçının  eski eşi Guy Ritchie’nin arasını açmıştı.

MADONNA

Oğlu Rocco için New York’ta, baba Guy Ritchie ise Londra’da velayet davası açmış ve davanın New York’ta devam etmesi Madonna’nın lehine işleyecek gibi yorumlar yapılmaya başlanmıştı.

Sanatçının hayat tarzının David için iyi bir örnek olmayacağını söyleyen babası, sözlerine şöyle devam etti: ‘Madonna’nın Guy’dan boşandıktan sonraki hayat tarzına ilişkin duyduklarım şok edici. Bu kadar çok ve genç erkek arkadaşlarının olması bizim kültürümüzle bağdaşan bir şey değil. Biz birbirimize yakın bir aileyiz ve bu benim kabul edebileceğim bir durum değil.’ 

madonna

Rocco’nun velayetini babasının alması konusuna değinen Yohane Banda, ‘Guy’ın Rocco’yu almasını istemiyorum. Çünkü bu durum David’le Rocco’yu ayırır. Guy hiçbir zaman David’le ilgilenmedi. David’i isteyen Madonna’ydı’ yorumunda bulundu.

madonna

Pop Yıldızının Rebel Heart turnesine İngiliz basını ‘Çöküş turnesi’ adını vermiş durumda. Madonna’nın sahneye alkol ve sakinleştirici alarak çıktığı iddiaları, konserlerinden birinde sahneye çıkan bir seyircisinin göğsünü açması, konsere başlamadan önce seyircisini saatlerce bekletmesi gibi nedenlerle pek çok kişi ünlü şarkıcının artık kontrolden çıktığı görüşünde birleşiyor.

madona

Şarkıcının bu hali, oğlunun onu terk etmesi üzerine yaşadığı psikolojik yıkımla ilişkilendiriliyor.

Haber

İlginizi Çekebilir