Jennifer Lopez Pişmalığını Anlattı!

46 yaşındaki şarkıcı Jennifer Lopez, hayatında yaşadığı en büyük hayal kırıklığının Marc Anthony ile olan evliliği olduğunu söyledi.

Son dönemde kariyerinin en parlak günlerini yaşayan 46 yaşındaki dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, hayatında yaşadığı en derin hayalkırıklığının eski eşi Marc Anthony ile olan 7 yıllık evliliği olduğunu söyledi.

56fa86e718c7734a8cfee0ff

Entertainment Weekly ve People’ın yayın yönetmeni Jess Cagle’ye röportaj veren Lopez, ‘O dönemde evliliğimi yürütebilmek için kendi yolumu kaybettiğimi hissetmiştim’ dedi.

Lopez ve Anthony, 1990 yılında ilk kez flört etmiş, ancak daha sonra ikisi de başka insanlarla evlenmişlerdi. Çift, daha sonra yeniden bir araya gelmiş ve 2004 yılında evlenmişler, bu evlilikten dört yıl sonra Max ve Emme adında ikiz bebekleri olmuştu. 2012 yılında ise ‘uzlaşmaz farklılıklar’ nedeniyle Anthony boşanma davası açmıştı.

56fa870318c7734a8cfee10a

Lopez  o dönem yaşadıklarını şöyle anlatıyor: ‘Galiba hem Marc hem de ben ölene kadar birlikte kalmalıyız diye düşünmüştük. Tüm kalbimi ve ruhumu evliliği yürütmeye adamış ve gerçekte kim olduğumu unutmuştum. Ancak boşandıktan sonra ne kadar güçlü olduğumu fark ettim. Keşke mutsuz bir evliliği yürütmek için bu kadar çaba sarfetmeseydim.’

 

56fa871218c7734a8cfee10d

Bu evlilik sonrası Jennifer Lopez, kendisinden 18 yaş küçük dansçı sevgilisi Casper Smart’la birlikte olmaya başladı. Marc Anthony ise 2014 yılında şimdiki eşi Shannon De Lima ile evlendi.

Lopez, eski eşi ile çocukları için hayatlarının sonuna kadar arkadaş kalmaya karar verdiklerini söylüyor: ‘Babaları olmadığı zaman, onlara babalarının onları ne kadar çok sevdiğini hatırlatmak benim sorumluluğum. Onların bu konuda üzülmelerini istemiyorum. Aynı şekilde, babalarında oldukları zamanlar da Marc onlara ‘Anneniz çalışıyor ve sizi çok seviyor’ diyor.’

Haber

İlginizi Çekebilir