Adele Konserinde Hayranıyla Selfie Çekti!

Başarılı şarkıcı Adele 29 Mart Salı günü Birmingham’da verdiği konserinde bir hayranının hayallerini gerçekleştirdi. Birbirlerine benzediğini duyunca sanatçı, Emily Bamforth isimli hayranını sahneye davet etti ve onunla selfie çekti. Genç hayranının nişanlısı Tom Winkler de en ön sırada onları izledi.

adele2-vJlspZadele1-6865c5

İngiliz şarkıcı, salı günü İngiltere’nin Birmingham kentinde düzenlenen konserinde, kendisine benzeyen hayranı Emily Bamforth’u sahneye çıkarıp selfie çekti.

Konser sırasında hayranlarının dikkatini çeken Bamforth’un sevgilisi Twitter’dan, “Konserdeki herkes sevgilimin sana benzediğini düşünüyor. En az 10 kişi söyledi.

adele

Önden dördüncü sıradayız” mesajını atınca, güzel şarkıcının dikkatini çekmeyi başardı. Yardımcıları durumu Adele’e bildirince, ünlü şarkıcı Bamforth’u sahneye çağırdı ve bu benzerliği kanıtlamak için selfie çekti.

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio