Jennifer Lopez ile Carpool Karaoke Yaptı!

Late Late Show‘un sunucusu ünlü şovmen James Corden, başlattığı “Carpool Karaoke” isimli segmentin 1. yıl dönümünü Jennifer Lopez ile kutladı.

Corden, Jennifer Lopez’le trafiğe çıkacağını 3 gün önce duyurmuştu. Talk show’un bir parçası olarak başlayan Carpool Karaoke, geçtiğimiz yıl beklenenden çok popülerleşince artık özel bir program olarak yayımlanmaya başladı.

jennifer

J. Lo ile trafikte sohbete başlayan Corden, önce ona nasıl hitap etmesi gerektiğini sordu. Seçenekler arasında Jennifer, J. Lo ve Jenny vardı. Lopez, bu soruyu “Bana Jennifer diyebilirsin” şeklinde cevapladı. James Corden da kendisinin “J. Co” olabileceğini söyleyince birlikte bir rap grubu kurma fikri doğdu ancak bu fikir pek uzun ömürlü olmadı.

jennifer

Geçtiğimiz hafta Victoria’s Secret tarafından “Sonsuza Dek Seksi” seçilen Jennifer Lopez, hemen ardından Corden’a kliplerde nasıl seksi olunacağını gösterdi. Daha sonra J. Lo’nun telefonundaki en ünlü ismi soran James Corden bununla da kalmayıp telefonu eline aldı ve rehberdeki ünlü isimleri okumaya başladı. Leonardo DiCaprio’da duran şovmen, Lopez’in telefonundan Leo’ya mesaj yazmaya başladı. Mesajda “Selam bebeğim, biraz dağıtmak istiyorum. Bir önerin var mı?” yazan Corden, Lopez’in engelleme çabalarına rağmen bu mesajı gönderdi. DiCaprio’dan cevap gecikmedi: “Bu gece mi diyorsun bebeğim? Kulüp tarzı mı?”

Haber

İlginizi Çekebilir