Kanye West’ten U Dönüşü!

Kanye West başka hiçbir yerde paylaşmamaya yemin ettiği albümünü tüm platformlara açıyor.

thumbnail_detail_464219

Başarılı rapçi yeni albümü konusunda yaşadığı kararsızlıklara bir yenisini daha ekledi. Albümdeki şarkıları sürekli güncelleyip yeni versiyonlarıyla kafaları karıştıran West, şimdi de sadece ve sadece Tidal’da yayında olacağını söylediği albümünü tüm platformlara açmaya karar verdi.

Jay Z’nin kurduğu online müzik dinleme servisi Tidal’a özel yayımlanan The Life of Pablo, Kanye West’in kararsızlıkları nedeniyle sürekli güncelleniyordu. Zaten beklenenden daha geç piyasaya sürülen albümün durmadan değişikliğe uğraması da hayran kitlesini oldukça zorluyordu.

Kanye West

30 Mart günü 1. yıldönümünü kutlayan servis, 1 yıl içerisindeki üyelik ve dinleme sayılarına dair genel istatistikler paylaştı. Henüz 6 milyon kadar üyesi olan Tidal, Kanye West’in son albümünün 250 milyon kez dinlendiğini iddia etti.

Kanye West’in, albümünü Cuma günü Spotify, Apple Music, Rhapsody ve Google Play platformlarına açma kararı da ya TLOP’nin iddia edilen inanılmaz başarısı, ya da aslında yakalayamadığı hedeflerden ileri geliyor olabilir.

Bakalım Twitter’da iddialı bir şekilde “Albümlerimi bir daha asla CD formunda çıkarmayacağım” diyen West bu kararından ne zaman dönecek…

Haber

İlginizi Çekebilir