Taylor Swift Apple’ın Reklam Yüzü Oldu!

Taylor Swift ve Apple Music arasındaki ilişki, pek de sıcak başlamamıştı. Apple Music’in üç ayık deneme süresi boyunca sanatçılara telif ücreti ödememe kararına tepki gösteren Swift, Apple yöneticilerine hitaben yayınladığı bir mektupla bu durumu eleştirmişti.

Swift’in mektubu üzerine yaklaşımını gözden geçiren Apple, kararını değiştirmiş ve üç aylık deneme süresi boyunca da sanatçılara telif ücreti ödeyeceğini açıklamıştı. Cupertino merkezli şirket, tavır değişikliğinin ödülünü Taylor Swift’in tüm diskografisini Apple Music’te yayınlama hakkı kazanarak almıştı. Swift’in en yeni albümü 1989’a çevrim içi ortamda sadece Apple Music üzerinden erişilebiliyor.

taylor-swift-apple-muzik-reklami

Taylor Swift Apple Music ilişkisindeki bu sıcaklık, Swift’in Apple Music için hazırlanan kısa bir reklam filmini Twitter hesabı üzerinden paylaşmasıyla ayrı bir seviyeye çıktı. Swift, reklam filminin gerçek olaylar üzerine kurulu olduğunu belirtmeyi de ihmal etmedi.

Videonun başlangıcında Taylor Swift, mükemmel saçı ve makyajıyla sporunu yapmak için koşu bandına çıkmak için hazırlanırken görülüyor. Apple Music’te #GYMFLOW adını taşıyan özel bir çalma listesini seçen Swift, Drake ve Future’ın yeni derlemesi What A Time to Be Alive’dan Jumpman ile spora başlıyor.

Taylor-Swift-1

Bir yandan koşarken bir yandan da şarkıya eşlik eden Taylor Swift, el hareketleriyle de şarkı sayesinde havaya girdiğini gösteriyor. Ancak bir süre sonra kendisini iyice kaptıran Swift, koşu bandından düşüyor ve kendisini yerde buluyor. Videonun sonunda ekranda Apple’ın “Rahatsız edecek kadar iyi.” mesajı ekranda beliriyor.

Swift’i reklam yıldızı olarak kullanmak, Apple Music için önemli bir kazanım niteliği taşıyor. Ancak Swift’in reklamın gerçek bir olay üstüne kurulu olduğu iddiasının kulağa biraz garip geldiğini de belirtmek gerekiyor.

 

Haber

İlginizi Çekebilir