Louis Tomlinson İyi Bir Baba!

Louis Tomlinson geçtiğimiz günlerde oğlu Freddie’nin fotoğraflarını paylaşmış ve birçok kişinin sempatisini kazanmıştı.

07.April.2016 - Calabasas - USA **PREMIUM EXCLUSIVE MUST CALL FOR PRICING** **STRICT WEB EMBARGO UNTIL 22.00GMT ON 8TH APRIL 2016** *** STRICTLY AVAILABLE FOR UK AND GERMANY USE ONLY *** Louis Tomlinson takes on the role of dad while pushing his son Freddie around in a stroller. The new dad recently settled a court date with ex/ baby mamma Briana Jungwirth in which the One Direction singer agreed to pay the mother $8,200 per month to cover health insurance, car insurance. and rent. The father also requested 50/50 custody, but the court has not made a final decision yet. BYLINE MUST READ : AKM-GSI-XPOSURE ***UK CLIENTS - PICTURES CONTAINING CHILDREN PLEASE PIXELATE FACE PRIOR TO PUBLICATION *** *UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE TELEPHONE 0208 344 2007*

Baba ve oğul geçtiğimiz günlerde Beverly Hills, Kaliforniya’da eğlenceli vakit geçirdi. Yanlarında Tomlinson’un kız kardeşi Lottie’nin de bulunduğu grup, birlikte alışveriş yaptı ve çektikleri fotoğrafları hayranları ile paylaştı.

bab_2796608a

Louis oğlu ile sürekli ilgileniyor ve işlerinden fırsat buldukça ona vakit ayırmaya çalışıyor. Ayrıca oğlunun annesi Briana ile de arası fena değil.

Daha önce ünlü şarkıcının grup arkadaşlarından Harry Styles’in ‘Onun babalığı beni çok etkiliyor’ dediğini de göz önünde bulundurursak Louis’in oğluna çok bağlı olduğunu söyleyebiliriz.

 

Haber

İlginizi Çekebilir