Coachella Festivalinde Stil Yarışı!

Ünlü yıldızlar, müzik ve sanat festivali Coachella için Los Angeles’a kamp kurdu! Oscarlı oyunculardan topmodellere kadar onlarca ünlü isim, festivali yakından takip ediyorHer yıl Hollywood’un ünlü isimlerinin akın ettiği Coachella Festivali, bu yıl da yıldızlar geçidine sahne oluyor.Galeri İçin Tıklayın!

Los Angeles’ın Indio bölgesinde gerçekleşen sanat ve müzik festivalinin bu yılki konukları arasında; Leonardo DiCaprio’dan Kendall Jenner’a, Brooklyn Beckham’dan Cindy Crawford’a, Alessandra Ambrosio’dan Orlando Bloom-Katy Perry çiftine kadar birçok ünlü isim bulunuyor.

25 Nisan’a kadar devam edecek olan festivalde yıldızlar; Guns N’ Roses, Calvin Harris ve Ellie Goulding gibi müzisyen ve grupların konserleriyle eğlendi.

Orlando Bloom-Katy Perry çifti, el ele kol kola dolaşıp romantik görüntüler sergilerken; Alessandra Ambrosio kot şortları, çizmeleri ve mayo benzeri kostümleriyle festival şıklığını bir adım öteye taşıdı. Cindy Crawford, kızı Kaia Gerber ile festivale katılırken, David- Victoria Beckham’ın oğulları Brooklyn, tarzıyla dikkat çeken isimlerden oldu.

Haber

İlginizi Çekebilir