Taylor Swift Evinin Kapılarını Açtı!

25 yaşındaki dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift, evinin kapılarını Vogue dergisi için açtı. Vogue’un mayıs sayısına kapak kızı olan Swift, Beverly Hills’teki evinin kapılarını açtı ve hakkında bilinmeyenleri anlattı.

Taylor Swift

Genç şarkıcı Taylor Swift’in, müzikten kazandığı parayı gayrimenkule yatırdığını söylemek yalan olmaz. 25 yaşındaki şarkıcı; Rhode Island’da sahilde, Manhattan’da 9 yatak odalı bir çatı katı, Nashville’de iki müstakil evin yanı sıra Beverly Hills’te de 4 yatak odalı ve 4 banyolu bir bungalov evin sahibi.

taylor-swift-vogue-magazine-may-2016-1_thumbnail

İskoç müzisyen Calvin Harris’le romantik bir ilişki yaşayan Swift, bugüne kadar aldığı en romantik hediyenin ondan geldiğini söyledi.

taylor

Gösterişli bir piyano odasında, listelerden inmeyen pek çok ünlü hit şarkısını kaleme almış olan Swift, odadaki en kıymetli eşyasının Grammy’si olduğunu da sözlerine ekledi.

Taylor Swift’in evdeki en vazgeçilmez şeylerinden biri de kahve. Evde espresso, filtre kahve ve çeşitli aromalı kahveler demleyen Swift, kahveden kesinlikle vazgeçemediğini söylüyor. En sevdiği kokteylin diyet kola ve votka olduğunu söyleyen ünlü yıldız, ‘Eğer kalorileri saymasaydım her gün chicken tenders yiyebilrdim’ diye itiraf ediyor.

taylor

10 yıl içinde kendini nerede gördüğü sorusuna ise samimi bir yanıt veriyor ünlü şarkıcı:’36 yaşında olacağım ve 40’a yaklaştığım düşüncesinin beni strese sokmasına izin vermeyeceğimi umuyorum.’ 

‘Kendinizi Google’da arattınız mı’ sorusunun yanıtı ise şu oldu: ‘Evet, ama hayatta öğrendiğim bir ders varsa, o da bunu bir daha yapmamam gerektiği’

 

 

Haber

İlginizi Çekebilir