Spider Man Filminde Sürpriz Süper Kahraman!

Sonunda Sony bünyesinden -kısmen- kurtularak Marvel Sinematik Evreni’ne dahil olan Spider Man’in filminde Iron Man de olacak.

Zamanında süper kahramanın film haklarını Sony’e satan ancak bir şekilde geri almayı başaran Marvel, Avengers ekibinin içine sonunda Ağ Kafa’yı da sokmayı başarmıştı.

spider man

İlk olarak önümüzdeki ay vizyona girecek olan Captain America: Civil War filminde göreceğimiz ve Tom Holland tarafından canlandırılacak Örümcek Adam, ”Homecoming” adlı kendi filmi ile önümüzdeki yıl seyirciyle buluşacak.

Daha önceden Marvel’ın patronu Kevin Feige, Spider Man’in yeni filminde birkaç süper kahramanı görebileceğimizi ve filmin tam anlamıyla Spider Man açısından bir ”eve dönüş” filmi olacağını söylemişti. Feige’in bu açıklamasının üstünden kısa bir süre geçmiş durumda ve şimdiden oldukça önemli bir süper kahraman Spider Man: Homecoming’in kadrosuna katıldı; Iron Man.

spider man2

Captain America: Civil War’un dışında Avengers: Infinity War Part 1 ve Part 2 için geçerli sözleşmesi bulunan ve bu filmler dışında görmeyi beklemediğimiz Robert Downey JR, yeni Örümcek Adam filminde Iron Man rolüyle bir kez daha karşımıza çıkacak.

Homecoming filminin 7 Temmuz 2017 yılında vizyona girmesi bekleniyor.

Captain America: Civil War filminin Fragmanını Buradan izleyebilirsiniz

 

Haber

İlginizi Çekebilir