Prince’in 800 Milyon Dolarını Kim Alacak!

Daily Mail’e göre Prince’in mal varlığının yaklaşık 300 milyon dolar olduğu varsayılıyor, buna 6.7 milyon değerindeki evi dahil değil… Bunun yanısıra ise dünyaca ünlü şarkıcının müzik arşivinin ise, 500 milyon dolar değerinde olduğu söyleniyor.

‘Yaşayan efsane’ olarak kabul edilen Prince’nin ölümü herkesi şoke etti. Dünya ünlü yıldızın, varisinin kim olacağı da merak konusu oldu.

Prince

Bekar olan Prince’nin, çocuğu da olmadığı için en az 800 milyon dolarlık servetinin kime kalacağı magazin gündemlerinde konuşuluyor.

96050330_tyka_nelson-xlarge_trans++1cg67g8fbm2d_oeihusfkiwkl3467jnch7_iiq17lde

Prince’nin eski eşi Mayte Garcia’dan doğan çocuğu 1 hafta sonra hayatını kaybetti. İkinci evliliğini yaptığı Manuela Testolini ile ilişkisi de 2006 yılında bitti. Ünlü yıldızın mirasının kime kalacağı konuşulurken; en çok adı duyulan isim, kardeşi Tyka Nelson…

Ancak prensin servetini üstlenmenin de ağır sorumlulukları var… Yüklü bir vergi ödemek gerekebilir. Eğer Prince, servetinin bir bölümünü hayır kurumuna bağışladıysa; bağışlanan kısmına vergi işlenmiyor.

Eğer dünyaca ünlü yıldızın herhangi bir vasiyeti ortaya çıkmazsa, tüm mirası da kardeşine kalacak.

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio