David Guetta : ”Euro 2016 Şarkısı Hazır”

Rihanna, Nicki Minaj ve Kid Cudi gibi sanatçılarla çalışan David Guetta, Euro 2016 şarkısını hazırlamak için arzu ettiği kişi sayısına ulaştı.

Fransız müzik yapımcısı ve DJ David Guetta, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın (EURO 2016) “This One’s For You (Bu sizin için)” isimli resmi şarkısını, 1 milyon taraftarla beraber hazırladı.

UEFA’dan yapılan açıklamaya göre, EURO 2016’nın müzik elçisi David Guetta, 10 Haziran-10 Temmuz tarihlerinde Fransa’da düzenlenecek turnuvanın resmi şarkısını tamamladı.

David Guetta
David Guetta

48 yaşındaki ünlü DJ, UEFA tarafından hazırlanan uygulama sayesinde 2015’in aralık ayından bu yana şarkıya katkıda bulunan 1 milyon futbolsevere teşekkür ederek, “Özel bir şey denemek ve EURO 2016 şarkısının kalbine, taraftarları koymak istemiştim. Gerçekten benzersiz bir işbirliği oldu.” ifadelerini kullandı.

David Guetta

Ön siparişler için hazır olan ‘This One’s For You’ Euro 2016’nın açılış ve kapanış seramonilerinde ve Eiffel Kulesi’nin altında yapılacan halka açık konserde David Guetta tarafından canlı icra edilecek.

UEFA, ayrıca, şarkının tüm stadyumlarda gollerin ardından çalınacağını açıkladı.

Euro 2016, 10 Haziran’da Fransa ile Romanya arasındaki maçla başlayacak.

Haber

İlginizi Çekebilir