Demi Lovato Latina Dergisine Kapak Oldu!

23 yaşındaki yıldız şarkıcı Demi Lovato Latina Dergisine kapak oldu ve samimi açıklamalarda bulundu.

Demi Lovato Fotoğrafları İçin Tıklayın!

“Stone Cold gibi şarkıları turnede söylemekten sıkılmam. GYHAB ve Confident’i söylemekten sıkıldım. Yeni yeni zirveye ulaşıyorum ve ayrıca sesim geçen seneye göre daha iyi. İnsanlara ne yaptığımı gösterebilirim.”

Kesha ve Dr. Luke konusu hakkında da konuşan genç sanatçı :

kesha

“Sektörde çıkıp bu konu hakkında konuşmanın son derece cesur bir hareket olduğunu düşünüyorum. Onun (Dr. Luke) Kesha’nın gitmesine izin vermemesinin son derece saçma olduğuna inanıyorum. Kadın sanatçılar olarak yarışmak yerine birbirimizi desteklemek zorundayız.” –

Wilmer hakkında işe şöyle konuştu :

“Wilmer çok erkeksi ve diğer latin erkekler gibi o da çok inatçı olabiliyor ama çok korumacı, dikkat eden birisi ve ayrıca çok seven birisi. Diğer beyaz erkeklerle sevgili olduğum zaman ilişkilerim Wilmer gibi tutkulu değildi. Belkide bu Wilmer sayesindedir ama latin insanların duygularının daha anlamlı, daha tutkulu olduğuna inanıyorum. Wilmer hayatımda olduğu zamandan beri daha kutsanmış hissediyorum. O benim sadece sevgilim değil aynı zamanda en iyi arkadaşım. Wilmer’in annesi bana yemek pişirmeyi öğretiyor. Arepa (Güney Amerika’da bulunan bir ekmek türü) yapmayı öğretti.”

“Bir insana hoşçakal dediğim zaman eğer yapabilirsem onu sevdiğimi söylerim. Onlara sarılırım ve sanki son anmış gibi bakarım. Geçtiğimiz yıl bir çok acı yaşadım bunların hakkında şarkı yazmaya şimdiden hazırım. Dayanmaya çalışıyorum, güçlü bir kişiyim ama gerçekten acı dolu bir yıldı.” dedi.

Haber

İlginizi Çekebilir