Justin Timberlake ‘in Son Şarkısı Çok Sevildi!

Sevilen şarkıcı Justin Timberlake son çıkardığı yeni şarkısı Can’t Stop The Feeling ile çok konuşuluyor.

Sevilen oyuncu ve şarkıcı Justin Timberlake yeni şarkı çıkarttı! Justin Timberlake Can’t Stop The Feeling isimli son şarkısını 6 Mayıs günü YouTube kanalına yükledi. Milyonlarca kişi tarafından takip edilen kanala yüklenen şarkıyı sadece birkaç saat içinde 500.000’e yakın kişi izledi.

Klibi İzlemek İçin Buraya Tıklayın!

Justin Timberlake Fotoğraf Galerisi - 90

Sevilen şarkısı Justin Timberlake’in son şarkısı olan Can’t Stop The Feeling, sanatçının hayranları tarafından çok sevildi. “Justin Timberlake şarkı çıkarttı, demek ki yaz geldi” yorumlarına neden oldu.2013 yılından beri hiçbir şarkı yayınlamamış olan Justin Timberlake, en son “The 20/20 Experience” isimli bir albüm yayınlamıştı.

Eşi Jessica Biel ve oğlu Silas ile daha çok vakit geçirebilmek için müzik ve oyunculuk dünyasından 2013 yılından beri geri duran Justin Timberlake, sonunda uzun süreli sessizliğini bozdu. Can’t Stop The Feeling isimli bu şarkının yayınlanan klibi de şarkının kendisi kadar konuşuldu.

Justin Timberlake Fotoğraf Galerisi - 84

Justin Timberlake’in Trolls isimli filmin oyuncularına da yer veren Justin Timberlake’in şarkısı kısa zamanda çok kişi tarafından izlendi. Gwen Stefani, James Corden, Anna Kendrick, Kunal Nayyar ve Ron Funches gibi isimlerin rol aldığı Justin Timberlake şarkısı, sanatçının hayranları tarafından çok beğenildi.

Şarkı için yapılan yorumların hepsi şimdilik pozitif olarak göze çarpıyor. Sanatçılar tarafından Michael Jackson danslarına benzemesi ile değerlendirilen Can’t Stop The Feeling klibi de çok beğenildi.

Haber

İlginizi Çekebilir