Meghan Trainor ‘Me Too’ Klibini Sildi!

Geçtiğimiz günlerde Thank You isimli yeni albümünü Apple Music üzerinden yayınlayan Grammy ödüllü genç şarkıcı Meghan Trainor, albümden çıkardığı 2. teklisi Me Too‘nun klibini Youtube’dan yayınladığı gibi geri sildi!

Hiçbir yerde Olmayan Klibi Buradan İzleyebilirsiniz!

meghan-trainor-seventeen-magazine-march-2015-03

Meghan’ın bu hareketi başta herkesi oldukça şaşırttı, ama aslında klibi izlediğinde asıl şaşıran kişinin kendi olduğunu açıkladı! Snapchat hesabından Meghan, klibi gördüğünde kendisine aşırı derecede Photoshop yapıldığını gördüğünü ve bu yüzden de klibin kaldırılmasını ve yeniden düzeltilip yüklenmesini istediğini açıkladı. İşte Meghan Snapchat üzerinden hikayeyi şu şekilde açıkladı:

Hey çocuklar, Me Too klibini geri çektim çünkü bana ölümüne photoshop yapmışlar. Bundan bıktım ve yoruldum, bu yüzden de düzeltilene kadar videoyu kaldırdım. Benim belim o kadar ince değil, o gece bomba bir belim vardı, neden beğenmediklerini bilmiyorum, ama ben o videoyu onaylamıyorum ve bu tüm dünyanın gözü önüne çıktı, bundan utandım. Onlara bunu bir an önce düzeltmelerini söyledim çünkü Times Meydanı’na gidip o şarkıyı hayranlarıma söyleyeceğim, bu yüzden düzelteceklerini umuyorum. Bunun için üzgünüm.. Bu video yaptığım en favori videolarımdan biri, bununla gurur duyuyorum. Ben sadece kaburgalarımı kırdıkları için kızgınım, anlıyorsunuz değil mi?“ dedi.

Haber

İlginizi Çekebilir