Selena Gomez Orlando Bloom Yakınlaşmasına Justin Bieber Öfkelenmiş!

Amerikan Magazin Basınına bomba gibi bir iddia düştü!

Geçtiğimiz günlerde Las Vegas’ta bir parti de bir araya gelen Orlando Bloom ve Selena Gomez magazin basınını oldukça meşgul eden samimi fotoğraflarla hala konuşuluyorlar!

selena-orlando

Kimileri Selena Gomez ve Bloom’un eski iki arkadaş olduğunu söylese de kimileri de bu olayı ‘aldatma’ olarak gördü.Peki bu fotoğraflar Bloom’un sevgilisi Katy Perry ve Gomez’in eski sevgilisi Justin Bieber’ı nasıl etkiledi?

5732d83c18c7731158d7c3b1

Tanıklara göre Katy Perry bu olayda sevgilisinin yanında yer alacakken bu olaya tek öfkelenen Justin Bieber olmuş!

Fotoğrafları gördüğünde oldukça kıskanan genç şarkıcıya aslında Selena Gomez’in de hala boş olmadığı fakat güven problemi yaşadığı için yeniden ilişkiye devam etmek istemediği bu yüzden başkalarıyla fotoğraflar verip ondan uzak durması gerektiği mesajını vermek istediği söylendi,işte o tanığın konuşmaları:

“Selena Gomez hala onu (Justin Bieber’ı) seviyor.Eğer verdiği sözleri tutarsa Selena tekrardan ona bir şans verip vermeyeceğini düşünüyor, Bieber sözlerini tutarsa Selena tekrar onunla birlikte olmak ister.”

2014 yılında yine Bloom ve Gomez arasında aşk dedikoduları çıkarken aynı zamanda Bloom’un eski eşi Miranda Kerr ve Justin Bieber’ın da birlikte adı anılmaya başlamıştı,iki erkek Ibiza’da bir kavgaya tutuşmuş hatta Bloom’un genç şarkıcıya bir yumruk attığı da söylenmişti:

“Justin bir rövanş istiyor.Ibiza’da kavga ettikleri zaman ona karşılık vermediğine çok pişman.O son iki yılda epeyce vücut geliştirdiği için Bloom’un yumruklarına karşılık vermeye hazır.”

Katy Perry Twitter’da Peggy Lee’nin Is That All There Is? şarkısını paylaştı. Şarkının sözlerinde anlatılmak istenen şey ayrılık.

Bu olayda en çok konuşması beklenen Katy Perry’nin ise konuşmak gibi bir planı olmadığı iddia edildi:

“İnsanlar Katy’nin Orlando ile işinin bittiğini düşünüyor ama Katy’nin bir şeyleri bitirmesi oldukça zor zaman alır.Ayrıca ona çok aşık ve Orlando bu konularda çok ikna edicidir.Yani ilişkileri kesintiye uğramayacak..”

Haber

İlginizi Çekebilir