Justin Bieber Bu Sefer Arjantinli Hayranlarını Üzdü!

Ünlü şarkıcı Justin Bieber, başladığı dünya turnesi kapsamında Arjantin’de konser vermesinin mümkün olmadığını açıkladı.

Kanadalı pop şarkıcısı Justin Bieber, hakkındaki soruşturma nedeniyle, mart ayında başladığı dünya turnesi kapsamında Arjantin’e gelemeyeceğini duyurdu.

justin bieber

Sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki hesabından açıklama yapan Bieber, turne kapsamında Arjantin’e gelmeyi çok istemesine rağmen avukatlarının bu ülkede konser vermesinin kendisi için uygun olmayacağını bildirdiğini ifade etti. Bieber, “Eğer durum değişseydi gelmeyi çok isterdim ancak bu kez gelemeyeceğim” ifadesini kullandı.

Ünlü şarkıcı, iki korumasını 2013 yılında Buenos Aires’teki bir gece kulübünün dışında fotoğrafçı Diego Pesoa’ya saldırtmakla suçlanıyordu.

Ancak geçen yıl temmuz ayında Arjantin’de bir mahkeme, Bieber hakkında 2013’te ülkede çıkarılan tutuklama emrini kaldırdı. Tutuklama emrinin kaldırılmasına rağmen Bieber hakkındaki suçlamalar düşürülmedi. Mahkeme kaynaklarından alınan bilgiye göre Bieber’ın olay hakkında ifadesinin alınması için tarih belirlenmesi bekleniyordu.

Haber

İlginizi Çekebilir