Selena Gomez Yeni Bir Akımın Öncüsü mü Oluyor?

Instagram’ın en çok takip edilen ünlüsü ünvanını taşımak kolay değil. Konserde, partide, tatilde ya da evde her an kusursuz selfie’lerinizin hazır olması gerekir. Kimi ünlü sosyal medya hesabını bir marka kadar stratejik ve programlı kullanırken, kimi Kardahisan etkisiyle özel hayatının her karesini itinayla paylaşıyor.

Bugüne kadar Justin Bieber’ın poposundan, banyoda çektiği çıplak selfie’siyle dijital dünyayı sallayan Kim Kardashian’a ünlülerin birçok özel ve cüretkar paylaşımlarıyla karşılaştık. Banyo veya yatak odası, özellikle sosyal medya için reytingi yüksek destinasyon noktaları ama süpermarketler için aynı tespiti yapmak mümkün değil. Selena Gomez, dünya turu kapsamında uğradığı Kanada’dan paylaştığı süpermarket fotoğrafıyla, saniyesinde yeni trendlerin belirlendiği Instagram’da süpermarket akımının öncüsü mü oluyor?

selena-gomez-3-1463692460

‘Instagram kraliceşi’ tacını Taylor Swift’ten alan Gomez, yaklaşık 80 milyon takipçisiyle Instagram’ın poz verme sahnesini değiştirebilir. En yakınınızdaki marketten bildirmeye her an hazır olun.

 

Haber

İlginizi Çekebilir