İrina Shayk ”Mert Alaş Seksi Kötü Türk Çocuk”

69’uncu Cannes Film Festivali kapsamında düzenlenen amFAR gecesine katılan Shayk, ünlü Türk fotoğrafçı Mert Alaş’la çekilen bir pozunu paylaştı. Dernek yararına düzenlenen AIDS’e Karşı Sinema gecesine ilk kez katıldığını belirten 30 yaşındaki Shayk, Alaş’ı da “seksi kötü Türk çocuk” diye tanımladı.

57400bf967b0a95fe853d98a

Bir süredir aktör Bradley Cooper ile flört eden Shayk’ın bu paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı. Birçok takipçisi Shayk’a “Bradley’e ne oldu” diye sordu.

Bu arada Shayk’ın uzun süre birlikte olduğu futbolcu Cristiano Ronaldo’ya gündeme getiren takipçiler de oldu. Özellikle bazı Türk kullanıcılar “Ronaldo ağlıyor” yorumları yaptı.

MERT ALAŞ VE ÇILGIN DÜNYASI

Mert-Alas-03

 

İrina Shayk, Ronaldo ile beş yıl birliktelik yaşadı. Çift, 2014’ün son ayında yollarını ayırdığını duyurdu.Buna da Ronaldo’nun Shayk’ı aldatması gerekçe gösterildi.

İrina Shayk, bir yıldan fazla bir süredir ünlü oyuncu Bradley Cooper ile birlikte. Zaman zaman çiftin evleneceğine dair söylentiler çıksa da kulislerde Cooper’ın evleneceği kadına annesinin onay vermesi gerektiği konuşuluyor.İrina Shayk, bir yıldan fazla bir süredir ünlü oyuncu Bradley Cooper ile birlikte.

57400bf967b0a95fe853d998

Zaman zaman çiftin evleneceğine dair söylentiler çıksa da kulislerde Cooper’ın evleneceği kadına annesinin onay vermesi gerektiği konuşuluyor.

Shayk bir süre önce Mert Alaş’a sarı saçlarıyla poz vermiş ve “Benim için çok değerli bir insan. Bir tek o Türk için bunu yaparım” diye konuşmuştu.

Haber

İlginizi Çekebilir