Adele’den Dudak Uçuklatan Anlaşma!

İngiliz müzisyen Adele, Sony Music ile 90 milyon sterlin (130 milyon dolar) değerinde bir anlaşma yaptı. Şarkıcı böylece Whitney Houston’ı geride bırakarak müzik tarihinin en değerli kadını oldu.

Pop yıldızı Adele’in Sony Music’le 90 milyon sterlin (yaklaşık 130 milyon dolar) değerinde bir albüm anlaşması yaptığı bildiriliyor. The Sun kaynaklı habere göre Adele’in XL isimli plak şirketiyle olan anlaşmasının sona ermesi, Sony’nin yıldız şarkıcıyla İngiliz müzik tarihinin en büyük anlaşmasını imzalamasına fırsat verdi.

İngiliz medyasının kaynaklarına göre Sony Music İngiltere’den yetkililer yeni neslin en büyük müzik yıldızı olarak lanse ettikleri Adele’in, 90 milyon sterlin değerinde bir anlaşmayla, gelecekteki müzik yayın haklarını kendilerine devrettiğini söyledi.
Adele-Sony-Musicle-90-milyon-sterlinlik-anlasma-imzaladi84588_1_1
Sony Music konu hakkında yorum yapmaktan kaçınırken yeni anlaşmayla birlikte Adele’in 85 milyon sterlinlik serveti ikiye katlanmış olacak. Ayrıca 2001 yılında Arista tarafından Whitney Houston’a teklif edilen 70 milyon sterlin değerindeki en yüksek albüm anlaşmasını geçerek, müzik tarihinin en değerli kadını olmasını sağlayacak. Pop yıldızının basın sözcüsü de şu an için yorum yapmayı reddediyor.

Haber

İlginizi Çekebilir