Beşiktaş’ın 3 yıldızına İngilizler talip

Sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş’ta futbolcular, Avrupa’nın da gözdesi haline geldi. Chelsea’nin Oğuzhan Özyakup, West Ham’ın Gökhan Töre, Everton’ın da Veli Kavlak ile ilgilendiği iddia edildi.

2015-2016 sezonunu şampiyon tamamlayan Beşiktaş, Avrupa transfer piyasasının da gözdesi oldu. Özellikle futbolun beşiği İngiltere, üç futbolcu ile yakından ilgileniyor.

Oğuzhan, Chelsea’nin listesinde

Bu sezon 41 resmi maçta 10 gol 8 asistlik bir performans gösteren Oğuzhan Özyakup, milli takımla beraber Avrupa Şampiyonası’nda da boy gösterecek.

İngiliz sosyal medya kullanıcılarının en çok bahsettiği Türk oyuncu olan Oğuzhan’ın, Chelsea’nin listesinde olduğu iddia ediliyor.

İngiliz ekibinin şampiyonadaki performansına göre Beşiktaş’a teklif yapacağı belirtilirken, siyah beyazlıların başarılı oyuncuyu en az 1 sene daha kadrosunda tutmak istediği öğrenildi.

Bilic’in ekibi Gökhan Töre için temasta

Beşiktaş’ın eski çalıştırıcısı Slaven Bilic’in çalıştırdığı West Ham United’ın da, Gökhan Töre için temaslarını hızlandırdığı belirtildi.

Ancak siyah-beyazlı yönetim, önerilecek rakama göre teklifi değerlendirecek.

Everton, Veli Kavlak ile ilgileniyor

West Ham’ın radarındaki bir diğer ismin Veli Kavlak olduğu ileri sürülürken, bu sezon sakatlığı nedeniyle forma şansı bulamayan tecrübeli isimle Everton’ın da ilgilendiği iddia edildi.

Haber

İlginizi Çekebilir