Jennifer Aniston Annesiyle Görüşmüyor!

Jennifer Aniston’ın eski model ve oyuncu annesi, 79 yaşındaki Nancy Dow ölümün kıyısından döndü. Komşuları, annesinin durumuna rağmen Jennifer Aniston’ın annesiyle arasındaki buzları eritmediğini söylüyor.

47 yaşındaki dünyaca ünlü oyuncu Jennifer Aniston, ölmek üzere olan annesiyle hiç görüşmüyor.

574418bc67b0a95a982ecb15

Eski model ve oyuncu olan 79 yaşındaki anne Nany Dow, geçtiğimiz pazar günü birdenbire fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Kaliforniya’da bir apartman dairesinde yaşayan Dow’la komşuları ilgileniyor. Aniston, annesini hastanede de ziyarete gelmedi.

Aniston, geçmişte verdiği bir röportajında ‘Annemle hiçbir zaman yakın bir ilişkimiz olmadı. O bir modeldi. Beni sürekli eleştirirdi. Her zaman muhteşemdi, gözalıcıydı, mükemmeldi. Ve ben asla değildim. Asla da olamayacaktım’ demiş ve eklemişti: ‘Çok kinciydi ve çok öfkeliydi. Sürekli tartışırdık. Bana sürekli bağırırdı. Bundan çok yorulmuştum’.

574418dc67b0a95a982ecb1e

5 yıl önce felç geçiren ve tam gün bakıma ihtiyacı olan anne Dow’un komşuları,’Jennifer yalnızca faturaları ödüyor. Onu bugüne kadar burada yalnızca iki kez gördük. Onu ziyarete gelmiyor. Annesini asla affetmiyor’ ifadelerini kullanıyor.

Jennifer Aniston ve annesi arasındaki gerilim, annesinin kızının hayatı hakkında yazdığı kitap nedeniyle de iyice tırmanmış, bu kitaptan sonra Aniston annesini düğününe de davet etmemişti.

Haber

İlginizi Çekebilir