Demi Lovato’nun Büyükannesi Vefat Etti!

Demi Lovato son zamanlarda yaşadığı kayıplar ile büyük zorluklar çekiyor diyebiliriz.

Ünlü yıldız geçtiğimiz gün büyükannesi Mimaw‘ı kaybetti. Haberi Instagram hesabından hayranları ile paylaşan Demi uzun bir not yazarak üzgün olduğunu şu sözlerle dile getirdi.

13321792_1197454623611828_4897484377978808224_n

“Bu sabah dünyamı ve dünyanın en özel kadınını kaybettim. Kelimelerin bile tarif edemeyeceğinden daha fazla özlüyorum onu. Kalbimde sadece onun doldurabileceği bir boşluk oluştu. Tekrar buluşuncaya kadar yanımda her gün onu hissedebilmek için dua edeceğim.. Hayatının aşkını kaybettiğinde ayakta kaldı.. 53 yıllık evliydi. Geçen yıl oğlunu kaybetmiş olsa bile gülümsemeye devam etti. O, her fırsatta insanlara onları sevdiğini söyledi ve konuşma problemi olsa bile şakalar yapmaya devam etti. Gülümsemesi bir odayı aydınlatıyordu ama ondan daha fazlası kesinlikle tüm huzur evini aydınlatıyordu. O benim büyük-büyükannemdi ama birbirimize çok yakındık. Hissettiğim acı dayanılmaz ama onun gücünden güç alacağım. Aldığım sevgi ve destek benim için çok özel ve güçlendirici. Hepinizi çok seviyorum ve dualarınız, mesajlarınız için sonsuza kadar minnettar olacağım ve Lovaticlerimin hayran çalışmaları (Mimaw ve Demi ile ilgili kolaj çalışmaları vs.) beni mutlu etti. Teşekkür ederim.

Mimaw, umarım şuan büyükbabamın yanındasındır.. Sesini duyamadığım için bundan nefret ediyorum ama artık acı çekmediğin için huzurluyum. Seni çok seviyorum ve herkesin hayal edebileceğinden daha fazla özlüyorum. Gülüşünü, esprilerini, tırnaklarını boyamalarını, öpücüklerini özleyeceğim. Seni gerçekten daha çok seviyorum. Huzur içinde uyu ve dahada önemlisi Tanrının huzurunda ol”

 

Haber

İlginizi Çekebilir