Nick Jonas: “Miley Cyrus’la Aramda Düşmanlık Yok”

Şarkıcı Nick Jonas, Entertainment Weekly dergisinin yeni sayısının kapağında yer alıyor.

Dergi ile Yaz sezonu temalı bir fotoğraf ç,ekimi gerçekleştiren 23 yaşındaki yıldız yaptığı röpörtajda Demi Lovato’dan Miley Cyrus’tan ve diğer konulardan bahsetti:

Nick-Jonas-Entertainment-Weekly-2

Kendisiyle ilgileneni ve daha iyi olalı yıllar oldu. O artık daha inanılmaz ve daha iyi bir şarkıcı çünkü sağlıklı. Arkadaşımı kaybedeceğim için çok endişelenmiştim. Ve en zor olan ise yıllar önce turdayken büyük bir yıkım yaşamasıydı. Onunla konuştum ve bir şeylerin olduğunu anladım.

Ama insanların kendi tercihlerini yapmasına izin vermelisiniz. Bu bir yolculuk. Ve hala öyle.

Nick-Jonas-Entertainment-Weekly-4

Hiçbir şekilde bir şeye bağımlı olmadım, ve sanırım bu diyabetten geliyor. Bir gecede çok içki içmediğim anlamına gelmiyor bu ama sanırım bu mükemmel olma imajını kendime çok fazla yüklemiyorum ki bu imkansız bir şey. Ve biz bu imajı devam ettirmek için çok çalışmıştık.

Şuan onunla hiçbir bağlantım yok, ama bu aramızda düşmanlık olduğundan değil, sadece farklı yollarda ilerliyoruz. Bu oldukça harika çünkü ‘Wrecking Ball’ şarkısını çok seviyorum. Hala o şarkının son 10 yıl içinde çıkan en iyi pop şarkılarından birisi olduğunu düşünüyorum. Ve o bildiğiniz gibi çok dobra ve kendine has bir kişiliği var. Onunla gurur duyuyorum. Bu sanki lise yıllarında hoşlandığınız kişiyi büyük ölçekte olmasını izlemek gibi.

Haber

İlginizi Çekebilir