Justin Bieber Nicola Peltz ile Ciddi Düşünüyormuş!

Justin Bieber, sevgilisi olduğu iddia edilen Nicola Peltz ile ciddi bir ilişki istiyor.

22 yaşındaki şarkıcı, ‘Transformers: Age of Extinction’ filminin güzel oyuncusuyla Los Angeles’taki The Nice Guy restoranında yemek yerken görüntülenmişti. Ardından da ikili golf oynarken görülmüştü. Bu iki gelişmenin ardından, iki genç yıldızın birlikte oldukları iddia edilmişti.

Nicola-Peltz--Justin-Campbell-Photoshoot--03

Entertainment Tonight’a konuşan bir kaynak, sürpriz ilişkinin geldiği noktayı şöyle açıkladı:

‘Justin, Nicola ile ciddi bir ilişki istiyor. Orada burada serseri gibi dolanmıyor artık… Nicola ile buluşmaları gerçek bir randevuydu.’

Nicola Peltz ile aşk yaşadığı bildirildi
22 yaşındaki şarkıcıyla sarışın güzel, 25 Mayıs Çarşamba günü Beverly Hills’teki Maestro’s Steakhouse adlı lüks restoranda özel bir akşam yemeği yerken görüldüler. İkilinin oldukça samimi halleri dikkatleri çekerken, TMZ adlı ünlü dedikodu sitesi iki genç yıldızın deliler gibi bir aşk yaşadığını öne sürdü.

Nicola, ‘Transformers: Age of Extinction’ ve ‘The Last Airbender’ adlı filmlerle ünlenmiş genç bir aktris… Güzel oyuncu ayrıca, A&E’nin gizem draması ‘Bates Motel’de de yer almıştı.

Geçtiğimiz günlerde, Bieber’ın bir barışıp bir ayrıldığı eski sevgilisi Selena Gomez bir röportaj vermiş ve bugünlerde yeni bir ilişkiye başlamak istediğini söylemişti. Ancak görünen o ki, Justin ondan daha hızlı davrandı!

Haber

İlginizi Çekebilir