Müzik Şirketi Yanlışlıkla Katy Perry ve Rihanna Düetini Onayladı!

Ünlü pop yıldız Katy Perry’nin birkaç gün önce Twitter hesabı sadece 3 dakika gibi kısa bir süre boyunca hacklenmiş ve hesap hızlıca geri alınmıştı.

Çalan kişi Katy’nin şarkılarının elinde olduğunu ve sızdıracağını iddiaa etti. Hatta dediklerine göre Katy Perry 3 koruması ile birlikte şahsı dövdürmüş.

Miley-Cyrus-Katy-Perry-ve-Rihanna-Daily-Front-Moda-Ödülleri-2015-12-323x323

Bu olaylardan sonra harıl harıl çalışan Katy’nin plak şirketi Capitol Records, hiçbir sosyal mecrada şarkıların yayılmasını istemedi. Daha doğrusu önlem aldılar. Soundcloud birkaç saatliğine kapatıldı ve hatta YouTube’da Katy Perry adındaki tüm filtreler daha da sıkı hale getirilerek sızıntılar önlendi. Çoğu hayran Katy Perry’nin yeni şarkılarını dinlediğini sandı ancak dinledikleri dolandırıcı kişilerin yüklediği saçma sapan müziklerdi.

Bu çalışmaları sıradında Capitol Records, Twitter hesabından “Şu sırada sıkı çalışıyoruz” yazarak Katy’nin şarkılarının gerçekten sızdığını ama sosyal mecralarda dinlenmesini engellediklerini onaylamış oldular. Rihanna ile olan düette aslında bir nevi onaylanmış oldu. Çünkü çalan kişi “Rihanna ile düeti var” demişti ve Capitol sızmasını engellediğine göre, büyük bir hit şarkı bizleri bekliyor!

Katy Perry böyle bir şey yaşanmaması için sessizliğini bozmuyordu ancak Capitol Records hem şarkılarını korurken hem de sürprizi mahvetti.

Haber

İlginizi Çekebilir