Selena Gomez Yeniden Beyaz Perdede!

Selena Gomez, rol aldığı yeni filminde sevimlilikten çok uzak bir performans sergiliyor.Selena Gomez’in aklında sadece müziğin olmadığını bir kez daha görmüş olduk.

Disney günlerinden hatırlanacağı gibi 23 yaşındaki yetenekli yıldız, büyük bir başarıya imza attığı müzik kariyerinin yanı sıra beyaz perdeye el attı. Gomez müzik piyasasında milyonlarca hayran kitlesine sahipti. Beyaz perde de başarı sergileyecek mi ilerleyen günlerde aşikar olacak.

Selena-GOmez-2

Gomez’in yer aldığı, Netflix bünyesinde yayımlanacak olan The Fundamentals of Caring filminden ilk fragman yayınlandı. The Fundamentals of Caring, 24 Haziran’da Netflix’te yayınlanacak ancak fragman şimdiden izlenme rekorları kırdı.

Yılın başlarında Sundance Film Festivali’nde gösterimi yapılan filmin başrolünde Paul Rudd yer alıyor. Rudd, filmde duygusal açıdan yaralı bir bakıcıyı canlandırıyor.
İlk bakıcılık deneyimini tekerlekli sandalyeye mahkum, 18 yaşında oldukça sarkastik bir gençle yaşayan Rudd, çocuğun monoton hayatını sürdürmek yerine yapmak istediği şeyler için harekete geçiyor.

Haber

İlginizi Çekebilir