Beyonce Gelecek Kuşaklara İlham Oluyor!

Beyonce son yıllarda sadece kendi kuşağına değil, gelecek kuşaklara da ilham veriyor.

Beyonce’nin geçen nisan ayının son haftası piyasaya sürdüğü son albümü Lemonade pazarlama stratejisiyle, verdiği mesajla çok konuşuldu, tartışıldı. Albümün videoları ve görselleri de oldukça etkileyiciydi.

Albümde sanat dünyasının ünlü siyahi kadınlarını yanına alan Beyonce, adeta güçlü ve yetenekli kadınlardan oluşan kendi çetesini kurduğunu ilan ediyordu. Albümün ikonik fotoğraflarından birinde o çeteden bazı isimleri görme fırsatı bulduk. Oyuncu Amandla Stenberg, müzisyen Zendaya, Ibeyi ikizleri Lisa-Kainde ve Naomi Diaz.

1464970378239

Fotoğrafta dikkati çeken 16 ve 17 yaşında iki kız daha vardı: Chloe ve Halle Bailey.

YouTube’a yükledikleri videolarla ABD’de hatırı sayılır bir üne sahip olan kız kardeşleri dünyanın tanıması ise geçen haftalarda gerçekleşti. R&B, soul tarzındaki ilk EP’leri Sugar Symphony’yi yayınlayan Chloe ve Halle, New York Magazine tarafından ‘Beyonce kuşağının ilk süperstarları’ ilan edildi.

Zaten Beyonce hayranı kız kardeşlerin beş şarkılık EP’si de müzisyenin plak şirketi Parkwood Entertainment’tan çıktı. Plak şirketinin Chloe ve Halle ile yaptığı altı albümlük anlaşmanın değerinin 1 milyon dolar olduğu konuşuluyor.

Beyonce-Knowles-Jay-Z-Watch-Knicks-vs-Nets-Games

Küçük yaşta YouTube videoları izleyerek kendi kendilerine piyano ve gitar çalmayı öğrenen, vokal aranjmanları yapan ve söyledikleri şarkıları kaydeden ikizler, biri sekiz diğeri dokuz yaşındayken YouTube’a cover’ladıkları şarkıları yüklemeye başlamış. Kız kardeşler beş yıl sonra da Pretty Hurts şarkısıyla Beyonce’nin dikkatini çekmeyi başarmış. Beyonce, tanışmak için onları Los Angeles’taki konseri sırasında kulise çağırmış.

Kız kardeşlere sonuna kadar güvenen Beyonce, o günden sonra Chloe ve Halle için bir idol olmanın ötesine geçip akıl hocası görevini üstlenmiş. Beyonce’nin olağanüstü yetenekleri yüzünden “Küçük uzaylılarım” diyerek seslendiği kız kardeşler, ondan beğendikleri şarkılarda içgüdülerine nasıl güvenmeleri gerektiğini, beğenmedikleri şarkıların ise güçlü yönlerini yeni bir şarkıda nasıl kullanabileceklerini öğrenmiş. Chloe ve Halle, kendi şarkılarını yazan, prodüktörlük yapacak kadar müziğe hakim iki yetenekli genç kız. Kendilerine, saçtıkları ışığa güveniyor, gelecekten ne beklediklerini biliyorlar. Beyonce’nin kanatları altında gökyüzünde süzülüyorlar..

Haber

İlginizi Çekebilir