Mark Zuckerberg’i Bile Hacklediler!

Facebook kurucusu ve CEO’su Mark Zuckerberg’un resmi sosyal medya hesapları hackerların son hedefi oldu. Zuckerberg’in bazı hesaplarının ele geçirildiğine dair ekran görüntüleri paylaşıldı.

Bilgisayar korsanları sınır tanımıyor. Devlet kuruluşlarından şirketlere, şahıslardan ünlü kişilere kadar herkesi tehdit eden hackerların son hedefi Mark Zuckerberg oldu. Facebook kurucusunun birçok sosyal medya hesabı bilgisayar korsanları tarafından hedefe alındı. Internete sızan bazı ekran görüntülerinin ele geçirilmiş hesaplardan alındığı iddia edildi.

_89888218_mark-zuckerberg-twitter-hack

BBC’nin haberine göre, Twitter üzerinde 40 bin takipçisi olan Ourmine adlı hacker grubu Facebook CEO’su Zuckerberg’ün Twitter, Instagram, Pinterest hesaplarını ele geçirdi. Hesapları ele geçirdikten sonra Mark Zuckerberg’e yönelik gönderiler paylaşan hacker grubu DM üzerinden kanıtları sunacaklarını belirtti.

Yukarıdaki ekran görüntülerinde öncelikle OurMine Team’ın Mark Zuckerberg’ten yönelik hesaplarının ele geçirildiğine yönelik kendi Twitter hesabından gönderdiği ileti yer alıyor. Mark’ın hesabından “böyle bir şey yapmadınız yürüyün gidin paleler” şeklinde bir yanıt geliyor. Buna rağmen sağdaki ekran görüntüsünde Mark Zuckerberg’in hesabından kendi Linkedin şifresini ele veren bir paylaşım yapıldığı görülüyor.

Haber

İlginizi Çekebilir