Kim Kardashian ” Cinsel Hayatım 5 Yıldızlı”

8 Haziran’da Kanye West’in doğum gününü kutlayan Kim kendisi ve Kanye’nin astrolojik uyumu hakkında bazı araştırmalar yaptı ve sonuçlardan ötürü çok memnun oldu.

Kardashian ailesi doğum günü kutlamaz. Bunun yerine doğum haftası kutlarlar. Kim Kardashian cuma günüde Kanye West’in doğum günü kutlamalarına devam etti.Kendisine ait internet sitesi sitesinde, Terazi ve İkizler burcu hakkında bazı araştırmalar yaptığını söyleyen Kim, bu iki burcun mükemmel bir eşleşme olduğunu söyledi.

Kim ayrıca Kanye ile beraber zodyak eşleşmelerinin en iyilerinden bir tanesi olduklarını yazdı ve başlangıçtan bu yana eşi ile aralarında mükemmel bir bağ olduğunu belirtti. Kim Kardashian Kanye West ile aralarında ki cinsel hayatın 5 yıldız oranı aldığını söyledi.

Kanye West ile çok uyumlu olduğunu belirten Kim terazi ve ikizler burçlarının seks yaşamının beş yıldız puanı aldığını söyledi.Ayrıca Kim farklı kişilikleri birbirlerini tamamlarken ayrı ayrı burç işaretlerinin seyahat, sürprizler, ve iletişim aşkını paylaştıkları anlamına geldiğini söyledi.Kim kardeşleri Khloe Kardashian ve Kendall Jenner’in kendisine astroloji ile ilgilendiklerini anlattıklarını belirtti.

Kim-and-North_gett_2603316a

Bu haftanın başlarında Kim instagram’da en iyi arkadaşı olarak tanımladığı Kanye için doğum günü mesajını eşi ile çektiği resmin altına şu yorumu yaparak kutladı :

“En iyi arkadaşımın doğum günü kutlu olsun! Yaşlanacağımızdan korkuyorum fakat seninle yer yüzünde daha fazla vakit geçirdiğim için her geçen sene biraz daha mesut oluyorum.”

Evlilik sene dönümleri nedeni ile kardeş Khloe yolladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Evlilik sene dönümünüz!!! ilk görüşte aşka inanıyorum fakat şu anda sevdiğimiz adamları daha evvel sevmiş olduğumuza inanıyorum. İkinizin bir ömür için birbirinizi sevdiğinize inanıyorum ve daima bir birinizi seveceğize inanıyorum.”

Haber

İlginizi Çekebilir