Zayn Malik Ve Gigi Hadid Tekrar Barıştı!

Doğum günü partisinde kavga edip ayrılan Gigi Hadid’in Zayn Malik’le ayrılıkları üzerine pişman olması sonucu çift barıştı ve bunu Snapchat uygulamasından duyurdu.

zayn-malik-ve-gigi-hadid-ayriliga-daha-fazla-8521822_x_5301_o

Geçtiğimiz günlerde doğum günü partisinde kavga eden ve ayrılan Gigi Hadid ve Zayn Malik, barıştı. Daha önce bir çok kez kavga eden ve yollarını ayıran çift ayrılığa fazla dayanamadı. Ayrılıktan sonra yakın çevresine çok acı çektiğini ve Malik’i çok özlediğini söyleyen Gigi Hadid, en sonunda amacına ulaştı.

Doğum gününde kavga eden ve ayrılmak isteyen taraf Gigi Hadid olmuştu. Fakat zaman geçtikçe Hadid, tüm söylediklerinden ve ayrılık kararından pişman olmuş ki, sorunlarını tekrar konuşup halletmek istemiş.Bunun üzerine çift New York’ta bir araya gelmiş ve ilişkilerindeki iletişim problemini çözmek için uzun uzun kriz konuşmaları yapmışlar.

 New York buluşması çifte iyi gelmiş ve objektiflere el ele yansıyan çift aralarındaki sorunları çözmüşler ve barışmışlar. Ayrıca Hadid’in Snapchat’ten paylaştığı fotoğraf ise tutkulu aşkın devam ettiğinin kanıtı
zayn-malik-ve-gigi-hadid-ayriliga-daha-fazla-8521822_4030_o

Haber

İlginizi Çekebilir