Alicia Keys Makyaja Savaş Açtı!

Dünyaca ünlü şarkıcı Alicia Keys, ‘Makyaja Hayır’ hareketi için kamera karşısına geçti.

Bundan böyle makyaj yapmayacağını ve kendini makyajsız daha iyi hissettiğini açıklayan 35 yaşındaki şarkıcı, bir kadının değerinin yüzündeki makyajla ölçülmeyeceğini söyledi.  Keys, bundan sonra makyaj yapmayacağını ve bu kararı verdikten sonra kendini daha güzel hissettiğini açıkladı.

keys

‘In Common’ın fotoğraf çekimleri sırasında fotoğraf sanatçısı Paola Kudacki’nin teklifiyle makyajsız kamera karşısına geçmeyi kabul eden Keys, “Spor salonundan yeni gelmiştim. Beyzbol şapkamın altında bir fular vardı. Paola bana ‘Seni şu an çekmek istiyorum. Müziğin doğal ve taze, tıpkı senin gibi. Fotoğrafların da öyle olmalı” demiş. Alicia Keys, önce bu teklif için kararsız kalsa da sonunda bu ‘fazla gerçek’ haliyle fotoğraf çekimi yapmaya karar vermiş.

alicia-2-e1465886931807

Bu çekimin ardından ise  Alicia Keys, #NoMakeup adını verdiği devrimi başlattı ve Vanity Fair, Fault gibi dergilere de makyajsız poz verdi. Keys, bu hareketinin başkalarına da ilham olmasını istiyor. “Umuyorum ki bu bir devrim olsun. Artık cildimi saklamak istemiyorum. Ne yüzümü, ne zihnimi, ne düşüncelerimi, ne hayallerimi, ne yaşadığım zorlukları, ne de duygusallığımı… Hiçbir şeyi.” diye sözlerine ekliyor.

Haber

İlginizi Çekebilir