Miley Cyrus ve Liam Hemsworth evleniyor mu?

Miley Cyrus ve Liam Hemsworth’un Avustralya’da bir plajda evleneceği bildirildi.

Eylül 2013’te nişanı atan ikili, Mart 2016’da yeniden barışmıştı. Us Weekly dergisine konuşan bir kaynağa göre iki aşık, kış döneminde Avustralya’da dünyaevine girecek:

‘Bir plajda evlenecekler. İki tarafın da anne ve babaları tüm organizasyonu hallediyor. Bu yüzden işleri çok kolay.’

miley

Geçtiğimiz günlerde Liam, Miley ile 2013 yılındaki ayrılığı hakkında konuşmuş ve şunları söylemişti:

‘Zor bir dönemdi. O süreçte ikimiz de farklı yönlere gidiyorduk ve bu ayrılığın olması gerekiyordu. Henüz çok gençtik ve en doğru kararı vermiştik.’

Geçtiğimiz günlerde Liam nişanlandıkları iddialarını yalanlamıştı. Ama Miley, Ocak ayından beri parmağında bir yüzükle dolaşıyor. Hatta o yüzük parmağında olduğu halde birkaç kez spor yaparken görüntülendi.

Nisan sonunda Miley Cyrus’a yakın olan bir kaynak, US Weekly dergisine ünlü şarkıcının sevgilisi Liam Hemsworth ile evlilik planları yaptığını açıkladı. Cyrus’un bu yaz görkemli bir düğünle dünya evine gireceği de gelen haberler arasında.

23 yaşındaki Cyrus’un annesi düğün organizasyonu konusunda güzel yıldızın en büyük destekçisi.

miley

Liam Hemsworth nişan iddialarını yalanladı
İki yıldız isim daha önce bir nişanlılık evresi yaşamış ama 2013 yılında yüzükleri atmıştı. Liam ve Miley 2015 Noel’inde tekrar barıştı. Hatta ikilinin yeniden nişanlandığı iddia edildi.

Nisan ortalarında TV Week’e konuşan Liam, ilk kez bu konu hakkında açıklama yaptı ve evlenecekleri haberlerini yalanladı:

‘Nişanlanmadık, hayır.’

İki isim son olarak ‘The Huntsman: Winter’s War’ adlı filmin Kaliforniya’daki prömiyerinde elele görüntülenmişti.

Genç aşıklar şimdilerde, Miley’ın 2.5 milyon dolara Malibu’da satın aldığı lüks malikanede yaşıyorlar.

Mart ortalarında ikilinin evlenme planları yaptıkları iddia edilmişti. Heat dergisine konuşan bir kaynağın bildirdiğine göre, Liam’la yeniden barışmadan önce çılgınlıklarıyla gündemden düşmeyen Miley; ünlülerin düğün organizatörü Kevin Lee ile el sıkışmış ve özel isteklerde bulunmuş:

‘Herkes Miley’ın çılgın partiler vermeyi çok sevdiğini gayet iyi biliyor. Düğünü de bu çizginin dışında olmayacak. Kaliforniya’da esrarın yasallaşması nedeniyle düğününe gelen konukların masalarına marihuanalı tatlı koymak istiyor. En büyük hayali, düğününe gelen herkesin kafasının iyi olmasıymış. Kendisi öyle diyor.’

Miley’ın çılgın hareketlerinde hoşlanmayan ve yeniden barıştıktan sonraki tavizsiz tavrı nedeniyle sıra dışı şarkıcının durulmasını sağlayan Liam’a göre ise ne bu düğün planları ne de nişan haberleri doğru!

Haber

İlginizi Çekebilir