Rihanna ve Drake Yeniden Birlikte Mi?

Rihanna ve Drake yeniden birlikte oldukları iddialarını körüklediler.

Kısa bir süre önce Rihanna’nın ‘Work’ şarkısında bir araya gelen ve uzun yıllardır bir dargın bir barışık olan ikili, hafta sonunda Los Angeles’taki Nice Guy adlı restoranda görüldüler. Ancak fotoğraf çekilmemesi için gereken tedbirleri almayı da ihmal etmediler.

Geçtiğimiz günlerde Drake, güzel şarkıcıyı ‘hayalindeki kadın’ olarak tanımlamıştı:

‘O benim hayalimdeki kadın… Bunu ciddi ciddi düşünüyorum. ‘Adamım, bu harika bir aşk olurdu’ diyorum kendime… Birlikte eğleniyoruz. O çok havalı ve çılgın… Ama sadece arkadaşız. Bu da benim açmazım.’

hd-rihanna-d-180530DY

Drake ayrıca, Rihanna’nın 2011’de kendisini terk ederek kalbini çok kırdığını da sözlerine eklemişti.
Bilindiği üzere; Barbadoslu şarkıcı Rihanna, eski sevgilisi rapçi Drake ile ‘Work’ şarkısında düet yapmıştı.

İlk olarak ‘What’s My Name’ adlı şarkıda yaptıkları düet ile gündeme gelen, 2009’daki kısa süreli flörtten sonra 2014’te aşk yaşamaya başlayan ve yaptıkları sahne şovları ile adlarından söz ettiren Rihanna ve Drake’in yeniden birlikte olduğu iddia edildi.

Geleceğin Beyonce ve Jay Z’si olarak adlandırılırken ayrılan ünlü çiftin, aylardır gizlice buluştuğu ve ilişkilerini saklamaya çalıştığı öne sürüldü.

3186DCD300000578-3462873-Still_feeling_for_her_Drake_threw_his_arms_around_Rihanna_at_the-a-1_1456356116959

28 yaşındaki güzel şarkıcının eski sevgilisi Drake, Nisan ayında verdiği bir röportajda; Rihanna ile arasında olağanüstü bir enerji olduğunu söylemişti. Ancak Rihanna, kalıcı bir ilişki istemediğini vurgulayarak olası dedikoduların önünü kesmişti.
Ünlü şarkıcı, Nisan sonunda eski sevgilisi Leonardo DiCaprio ile Coachella Vadisi Müzik ve Sanat Festivali’nde birlikte eğlendi. İngiliz HELLO! dergisine konuşan bir kaynağa göre, ikili birlikte zaman geçirse de yeniden bir araya gelmek gibi bir niyetleri yok:

‘Çok yakın sohbet ettiler. Rihanna’nın yüzünde tebessüm vardı. Gözünde güneş gözlüğü olduğu için gösterdiği reaksiyonları ayrıntılarıyla görmek mümkün değildi.’

‘Arkadaşlar ve hala birlikte eğleniyorlar. Aynı tarz müziği seviyorlar ve genelde bir araya geldikleri anlar o tür müziğin olduğu yerler. İkisi de bu ara bir ilişki istemiyor.’

Haber

İlginizi Çekebilir